Tuesday, February 7, 2017

♥ Alhamdulillah ♥

Assalamualaikum..


Kat sini ade tak sape-sape yang buat income tepi? Macam buat bisnes kecik-kecik ke.. Macam part time gitu.. Kalau ade, kite geng laa gitu.. Hihi..


Yelaa, memandangkan ekonomi sekarang nie, kebanyakan memang tengah cari peluang untuk menambah pendapatan kan..


Macam e'in, maybe ade yang dah tahu and maybe jugak ade yang tak tahu.. E'in pun ade bisnes kecik-kecik gak.. E'in jual barang Original Coach.. Sume ade, handbag, bag untuk lelaki, clutch, jam, wallet.. Eh banyak laa taw.. Hihi..


Nie bukan gred AA or gred AAA taw.. Memang 100% Original.. Harga memang lagi rendah kalau nak dibandingkan dengan Butik Coach yang ade kat Malaysia nie.. Sebab ape? Sebab kite beli direct terus dari kilang.. Gittchuuuuu..










Nie antara barang-barang customer e'in yang dah sampai..


So, kalau ade sape-sape yang nak cuci mata ke, yang rase-rase nak beli ke, nak buat hantaran ke, boleh cuci mata kat:


Instagram: https://www.instagram.com/theanfs

@

Facebook: https://www.facebook.com/ayien07


P/s: Barang nie sume pre order taw..

39 comments:

  1. Senang lah macam ni kak e'in, jimat kos sewa kedai dah boleh jual dengan harga rendah sikit. Semoga murah rezeki kak E'in dan bisnes berkembang maju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin aminnnn.. thanks untuk doanye..

      Delete
  2. CANTIK SEMUA HANDBAG TU BOLEH PILIH MANA YG BERKENAN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu.. jom laa pilih jugak.. hihi

      Delete
  3. wahh.. memang cantik. Rambang mata tgk :) nanti saye singgah ig n fb tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul-betul cantik kalau tengok depan mata taw.. :)

      Delete
  4. Betul E'in buat side income memang banyak membantu ekonomi kita
    Cantik-cantiklah coach yg dipaparkan. Kakak terpikat hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakak terpikat? jom cuci mata 1.. hihi

      Delete
  5. Ein jual barang untuk pompuan je ke.
    Saya tak ada gf.
    Barang lelaki tak ada ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ade adam.. sling bag dengan clutch untuk lelaki..

      Delete
  6. wah..menariknya barang2 yg E'in jual..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik kan? jom grab satu buat raya tahun nie.. hihi

      Delete
  7. Teringin juga nak mula buat bisnes macamni tapi tak tahu nak jual apa ja haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam-macam boleh jual syed.. kena ikut minat and suke jugak tu.. try laa.. :)

      Delete
  8. Semoga terus berjaya E'in. Sekarang memang kena buat side income kan. Kak Ana pun sama buat apa yang boleh. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak.. semput dengan ekonomi sekarang nie.. huhu.. semoga akak pun terus berjaya ye.. :)

      Delete
  9. kumpul duit nak beli. hehehe lame giler mengidam nak pakai brand ni. sampai sekarang xkesampaian maklumlah duit mengalir macam air kekekeke

    ReplyDelete
  10. semuanyaaa cantikkk!!.. rambang mata ni. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom grab satu busyra.. buat raya tahun nie.. hihi

      Delete
  11. Assalamualaikum E'in,

    Wah teruja sis.. Sis memang penggemar handbags. Harus sis follow IG E'in.

    Sis doakan semoga E'in diluaskan pintu rezeki.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam kak..

      should grab one kak.. hihi..

      amin amin aminnnnn.. terima kasih untuk doanye.. :)

      Delete
  12. Done follow ig e'in. Ig CR : @bycikrenex

    Cantik2 beg tu.teringin nak pkai tp tgu dlu. Overbajet.heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. e'in pun dah follow back taw..

      jom menabung.. hihi

      Delete
  13. makaih !!!! kelabu bijik mata kakak ha.. hee~ nanti kakak follow kat IG ya.. nak raya nih.. beg duit pun dah menggigil..

    ReplyDelete
    Replies
    1. muehehehehehe.. nak raya kan kak.. harussss bergaya dengan handbag nie.. hihi

      Delete
  14. waa..cantik2 beg tngn tuh..sy jual topup je..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jual topap pun okay kan awak? hihi

      Delete
  15. wahhh hebat e'in! teruskan usaha. kalu ada coach limited edition war2 kat kami cepat2 ya ;-) sy suka sbnr nyer brg2 LE ni

    ReplyDelete
  16. semoga bisnes E'in berkembang maju 😄 sy jd dropahip jual jubah plain & shawl. blh singgah ig: jubahplain utk cuci mata 😉

    ReplyDelete
  17. Chaiyok e'in ! Mek pun klau bleh nk niaga dr rumah je. Bleh jaga ank skalj aside drp gain income :) Tapi apekn daya - tkde kepandaian dlm bis

    ReplyDelete
  18. boleh cuci cuci mata nt. nak menyimpan nak beli hadiah kat husband ;)

    ReplyDelete
  19. Bagus e'in dah start buat bisnes. Lagi senang buat bisnes online kan. Tak payah sewa kedai.

    Semoga bisnes e'in semakin maju :)

    ReplyDelete
  20. Wah ein...bestnya dapat bisness. Moga maju bisness ein yeh

    ReplyDelete
  21. yelah, zmn ekonomi skarang rmai buat side income..
    lya doakan dipermudahkan buat ein..moga dimurahkan rezeki hendaknya..
    berniaga kna byk sabar... lama2 nmpklah hasilnya

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI