Monday, February 13, 2017

♥ Pantang Nampak ♥

Assalamualaikum..


Ecad nak masuk 8 bulan dah bulan nie.. Rase macam kejap je.. Pejam celik pejam celik makin besar dah anak ibu.. Tolong jangan cepat sangat besar.. Ibu tak puas nak buli lagi.. Haha..


Makin banyak akal dah ecad sekarang nie.. Yang terbaru, die suke tengok muke and video sendiri.. Siap ketawa geli hati lagi.. Gelakkan diri sendiri nampak.. Hihi..


Kalau kite tunjuk gambar die kat handphone, die akan pegang tangan kite lepas tu pelan-pelan die datang kat handphone tu lepas tu die cium.. Hahaha! Saje buat lawak taw ecad nie.. Kalau ajak selfie, haaaaaaaaaa kemain lebar senyum.. Nasib baik dah ade gigi 2 batang sekarang takde laa nampak macam atok nenek takde gigi..


Haaaaa tengok! Kemain lebar die senyum..


Nie gambar sabtu lepas.. E'in pakai baju keja tu uollssssss.. Sedih taw.. Sekarang nie kena keja sampai hari sabtu.. Bukan half day, tapi full day! Dah laa cuti dengan asben tak same.. E'in cuti hari ahad, die cuti hari sabtu.. Bising weyyyyy..


Ermmmmm sedih sedih sedih.. Next entry laa e'in nak ngadu pasal keja.. :'(

55 comments:

  1. amboiii kecik2 lg dah pandai pose yaa ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bak kate ibu e'in, e'in yang ajar ecad dari kecik.. haha..

      Delete
  2. Comelnya ecaddd! kemain lebar lagi dia senyum nampak camera :)

    ReplyDelete
  3. alahai cian ibu ecad ye..
    ecad hensem !
    babe, ni blog baru aku ! jgn lupe follow . hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. shedeh aku taww..
      ecad kau pun ensem! hahaha..
      okok.. nanti aku terjah.. tunggu taw..

      Delete
  4. Aigoo... makin jeles tgk org dh jumpa life goals... nk2 ad fmili bhagia... penat kje blik rmh mesti terubat smua jumpe ksygn... me so jeles la... hahaa.
    **komen blog org je mmpu,,, nk update yg sndri mls... hahaa**

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat-cepat kawen shar..
      eiiii tolong jangan malas please update blog.. haha

      Delete
  5. Replies
    1. thanks awak.. ikut muke e'in kan? yeayyy! hihi

      Delete
  6. Cam Qhaliff jugak perangai.. Suka tengok video sendiri sambil gelak.. Apa yg kelakar tataw la.. Hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti dorang cakap, ensem jugak aku nie ek.. haha

      Delete
  7. Tapi kalau Ecad tak ada gigi pun tetap comel E'in
    Cuba kita ni yg tak bergigi memanglah lain macam jadinya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kite-kite yang takde gigi pun comel jugak laa kak.. manis gitu.. hihi

      Delete
  8. COMELNYA ANAK EIN SECOMEL MAMANYA..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum E'in,

    Hi Ecad, hensem boy.. Comel Ecad, mudah tersenyum..
    Mesti Ecad peramah E'in..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm kak..

      peramah ikut ayah die laa.. :)

      Delete
  10. Alololo tomeylahhh Ecad ni, anak bijak...

    ReplyDelete
  11. eee. comelnya ecad. comel sngt2. putihhhh.. <3 mmg kalau budak2 mcm ni dia suka selfie. tu yg buatkan dia comel tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau putih tu ikut belah-belah ayah ecad laa.. hihi.. bak kate ibu e'in, e'in yang ajar die gitu dari kecik.. haha

      Delete
  12. Replies
    1. dah macam keja zaman dulu, keja 6 hari dlm seminggu

      Delete
  13. Comelnya dia. Wajah yg happy.

    Kan bagus bila ein kerja hubby boleh jaga Ecad. Husband off ein pulak gi kerja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak best laa macam tu bang.. kite nak, same-same keja, same-same cuti..

      Delete
  14. Lebor nye senyum ank teruna ;) 8bulan dh ade gigi ! Cepatnya !

    ReplyDelete
  15. Comelnya..baby mmg cpt perkmbngn dia..x puas nk gomol kn..haha..sy jga cousin dri baby tgk dia mmbesr..skrg dh 2 thn lebih..rsa ala..kejapnya bdk nie dh bsr

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. nanti dah banyak akal, lagi bijak, abes laa.. hihi

      Delete
  16. Ambaoi! pandai senyum sambil tengok camera phone tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. pantang nampak muke die sendiri taw!

      Delete
  17. cute nya dia.. cubit pipi kang.. hehe

    ReplyDelete
  18. Comel ecad. sedihnya kena kerja hari sabtu. macam mana yang boleh kerja hari sabtu tu?

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. kan.. die pantang kalau nampak muke sendiri..

      Delete
  20. Comelnyaaa ecad 😍 melebar senyuman dia tau. Suka kan budak2 tengok muka sendiri kat phone. Hihi.

    Sabar ye e'in. Tuntutan kerja begitulah. Nak cari rezeki buat keluarga tersayang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa.. dorang baru tahu selfie selfie nie.. hihi..

      tak best laa siqah.. cuti tak same dengan asben.. :(

      Delete
  21. keluarga ceria.
    Semuga bahagia begini sepanjang masa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin in shaa Allah.. thanks pakcik WP.. :)

      Delete
  22. Tak tulis lagi ke? Dah seminggu ni.

    ReplyDelete
  23. Alolo comeynya Ecad. Ecad muka bulat ikut sapa lah agaknya ni....

    ReplyDelete
  24. omeyy sgt awk ecad..kecik2 dh pndai selfie ye.. hehe

    ReplyDelete
  25. Sabarlah..inshaAllah one day dpt cuti sama sana...boiiii pandai cad posing tauuu

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI