Monday, January 23, 2017

♥ Small Celebration At Home ♥

Assalamualaikum..


13/1/2017 lepas, birthday asben e'in yang ke tettttttttttt! Hahaha.. Next year nak masuk 3series dah die..


Takde celebrate kat luar pun or bagi die surprise pape.. Just celebrate kecik-kecik 3 orang je kat rumah.. 


Brownies order last minit.. Asben e'in tak bape suke kek, so kite tukar laa ke brownies..


Laksa penang.. Requested from birthday boy.. Nie first time taw e'in buat.. Nasib baik jadi and mabeles kate die.. Haha! (Nanti e'in share resepi ea)


Happy belated birthday b.. Semoga sentiasa dibawah lindungan Allah, dimurahkan rezeki selalu, diberikan kesihatan yang baik.. Terima kasih dah jadi seorang ayah dan suami yang sangat sangat sangat baik.. Love u!


P/s: Sudah! Tak nak taip panjang lebar takut ade yang muntah hijau kang.. Haha! :p

44 comments:

  1. Alhamdulillah moga sentiasa dirahmati Allah..

    ReplyDelete
  2. Tahun depan 3 series, maksudnya 29 lah kan tahun ni? Hehe.

    ReplyDelete
  3. auw sweet nya =) rasa ny lebih meriah smbut dgn hasil tgn isteri dekat ruma, suami pun btmbh syg.. =D
    Semoga di murahkn rezeki & bahagia slalu d samping kluarga tsyg, insyallah amin =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. muehehehehe.. sekali sekala sweet mueet nie..
      amin amin amin.. thanks :)

      Delete
  4. semoga family akak sentiasa dalam lindungan Allah Aamiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin amin in shaa Allah.. thanks fae :)

      Delete
  5. Happy belated birthday Mr Asben.
    Sama tarikh dgn cucu WP.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks WP..
      happy belated birthday untuk cucunya.. :)

      Delete
  6. Happy belated birthday buat papa Ecad!

    ReplyDelete
  7. wahh kek tu nmpk sedap.. :D
    follow here #1734

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu brownies dear..
      thanks ye follow :)

      Delete
  8. besday yang ke berapa x nak bagitau tapi tahun depan masuk 3 series.. ni mesti 29.. hahaha,...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. kan! adessss sengal betul laa e'in nie..

      Delete
  9. Sedapnyaaa brownies & laksa penang ^^

    ReplyDelete
  10. sedapnya nampak brownies tu, laksa pun nampak mengancam jiwa akak nih

    ReplyDelete
  11. Sedapnya brownies tu... Wah laksa penang tu, mai rasa dalam banyak banyak laksa. laksa penang paling sedap. heheh. Happy birthday untuk suami kak e'in.

    ReplyDelete
    Replies
    1. laksa johor pun sedap jugak taw mai..
      thanks mai :)

      Delete
  12. sweet nau2..hb birthday utk ur husbnd wlu rsa cam dh lama je..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. takpe laa.. sebab e'in pun tak update entry baru lagi..

      Delete
  13. okay la tu.. hee~ dok rumah, makan kat rumah pun tak pe.. asalkan bersama dengan yang tersayang.. kan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. sejak dah kawen nie, memang jarang nak keluar.. hihi

      Delete
  14. Assalamualaikum E'in,

    Bermakna birthday hubby bila isteri sediakan masakan kegemarannya..

    Semoga berbahagia selalu.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..

      first time kak terase nak buat macam nie.. hihi..

      thanks kak.. :)

      Delete
  15. sedapnya Brownies dan laksa penang tu. berselra betul.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sangat busyra.. kalau dah masuk mulut, tak toleh kiri kanan dah.. hihi

      Delete
  16. sodapnye kek.. laksa pown sodap.. aduyai..

    ReplyDelete
  17. Happy belated bd kepada en asben encem.
    Sama tarikh dgn cucu pakcik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. masih pakcik WP.. bape umo cucu?

      Delete
  18. alhamdulillah... happy belated birth buat husb ein.. smoga beliau trs dikurniakan ksihatan y baik2 hendaknya..aamin

    ReplyDelete
  19. brownies tu ada belen lg x? heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tak tahu ke mane dah brownies tu.. haha

      Delete
  20. sedapnya, terliur tengok brownies and laksa. btw saya singgah dan follow ya. jemput melawat ke blog saya jika berkelapangan :)

    ReplyDelete
  21. Wahhh, sy suka mkn brownies & laksa. dah lama nak try buat 😄

    ReplyDelete
  22. InsyaAllah diberkati hingga ke jannah :) Waaa masak spesel untuk birthday !

    ReplyDelete
  23. happy belated besday husband e'in. e'in dah makan laksa ke?

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI