Monday, August 7, 2017

♥ Jumpe Kawan Blogger ♥

Assalamualaikum..


JUMPE KAWAN BLOGGER | Eh, macam dah lame tak datang sini laa! Oh ye laa.. Takde update pape last week sebab tak tahu nak kongsi ape.. Hahaha.. Sendu betul laa.. Hari nie datang sini sebab ade cite yang saje nak kongsi.. Hihi..


Weekend lepas e'in ikut asben ade kursus kat Puchong.. Bile dah ke sana tetibe ingat kat sorang kawan blogger nie.. Kot-kot boleh meet up sebab ade masa jap bile asben pegi kursus tu kan.. Okay deal laa dah dengan die seminggu sebelum pegi sane.. Hamek awal-awal dah inform.. Hihi..


E'in kenal die since start blogging dulu tahun 2010.. Seriously ramai blogger time tahun nie sume dah tak aktif blogging dah sekarang.. Walaupun dorang dah tak aktif blogging lagi, kitorang still contact each other kat fb, instagram or whatsapp..


 Haa.. yang tengah tu laa lebly.. Hihi..


Semalam sempat jumpe sejam je.. Boleh la kan kitorang lepak kat Putrajaya je laa.. Hihi.. Takpe next time in shaa Allah kite boleh jumpe lagi.. Thank u lebly!!




Muke budak excited jumpe air.. Haha..




Hopefully lepas nie dapat jumpe lagi sorang blogger yang agak rapat dengan e'in.. Name die kakton a.k.a bukan name sebenar.. Die kakton, e'in dikton.. Hahahahaha..

44 comments:

  1. seronok dapat jumpa kwan2 sama blogger ni kan. ye la ada juga blogger yang dah tak update blog kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa kak.. kekadang macam rase tak best jugak.. hihi

      Delete
  2. Bestkan bila dalam kawan dalam intrrnet boleh jumpa dlm realiti pulak...ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat tambahkan lagi kawan kan.. hihi

      Delete
  3. Replies
    1. in shaa Allah.. terima kasih pakcik WP..

      Delete
  4. Dikton start blogging tahun 2010. Saya start blogging pertengahan tahu lepas. Saya baru sangat. Kawan blogger pun lom ramai lagi.

    Best jan ein bila ein dpt jumpa blogger kawan lama tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah bang.. teruskan blogging.. bertambah kawan laa nanti.. :)

      Delete
  5. bestkan dapat jumpa membe sealiran.. hee~ bila nak jumpa akak plak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah kak one dayyyyyy.. :)

      Delete
  6. Sorang blogger pun saya tak pernah jumpa, ye la sapa lah nak jumpa saya kan... huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish jangan cakap macam tu bang.. mane tahu nanati ade blogger gathering, boleh join.. :)

      Delete
  7. lepasni mana lah tau rezeki kita pulak berjumpa hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul.. in shaa Allah.. :)

      Delete
  8. Kita tak pernah meet up any of blogger friends lagi. InshaAllah, someday!

    ReplyDelete
  9. best tu yunk dpt jumpa..

    kt bila lagi?? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah yunk.. one day.. doa banyak-banyak taw! hihi

      Delete
  10. kite ni... bla nk jumpa? ;-)

    p/s br sempat bertandang ke sini ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aniessssssss.. next time kite set okay!

      Delete
  11. Selain daripada rakan blogger yang juga gang lunch Mrs. A belum pernah jumpa mana-mana rakan blogger lagi. Teringin juga nak jumpa rakan-rakan blogger

    ReplyDelete
  12. blog ni pun tempat berukhuwwah jgak. best jumpa kawan rapat kan.

    ReplyDelete
  13. Kawan2 blogger Kak Mirror yg sama2 memblogging sejak 2008 pun ramai yg menyepikan diri. Nanti alih2 muncul semula kat ruang komen.. selalunya time raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. betul tu kak.. yang nie kite setuju..

      Delete
  14. tulah risau je mana yg dah kenal tu nanti one fine a day, dah tak aktif blogging lg. tp syukur ukhuwah yg terjalin tetap berpanjangan

    ReplyDelete
  15. aa, nnt boleh meet up kalau ade kesempatan.

    ReplyDelete
  16. Baguslah ukhuwah berpanjangan sebegini

    ReplyDelete
  17. mesti best dpt jumpa kwn2 alam maya kan.. eratkan silaturrahim dpt membuka pintu rezeki


    Review saya amalkan Set Hamil Shaklee sepanjang hamilkan Lutfi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best.. tak sangke dapat jumpe.. :)

      Delete
  18. Seronok dpt berjumpa ngn geng blogger kn. CR tak berkesempatan ag.

    ReplyDelete
  19. tak pernah lagi jumpa dengan geng blogger. Harap nanti ada rezeki. Singgah sini jadi pembaca baru blog ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah.. thanks sebab sudi singgah sini.. :)

      Delete
  20. Bestnya bertemu rakan blogger. Siqah tak berpeluang lagi. One day, InsyAllah :)

    ReplyDelete
  21. Seronok jugakkan Ein dpt jumpa geng blogger. Disamping merapatkan silaturrahim terisi jugak masa lapang hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok kak.. sebab tak sangke dapat jumpe.. :)

      Delete
  22. seronok ada kwn blog ni heee mcm2 boleh share

    ReplyDelete
  23. kak.kite kenal dr taun berapa ek? hahaha. smpai skng xsempat jumpaa lagi. huhu

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI