Tuesday, August 15, 2017

♥ Atiehilmi.com First Giveaway Ukhwah Kita Kerana Allah ♥

Assalamualaikum..


ATIEHILMI.COM FIRST GIVEAWAY UKHWAH KITA KERANA ALLAH | Alhamdulillah masih sempat lagi nie nak join.. Dah janji dengan akak atie yang e'in nak join tapi lupe nak update sampai laaa hari nie baru teringat.. Masalah pelupe makin teruk laa.. Hahahaha..




Sape yang rase tengah free tu meh laa kite join beramai-ramai.. Syarat die memang simple gile laa.. Gile pun tak simple macam nie! Hahahaha..


Kat sini e'in tunjukkan sekali hadiah kepada yang bakal menang nanti..




Haa menarik kan! So, ape tunggu lagi, join join berjemaah!

36 comments:

  1. Jangan lupa. Tarikh tutup 22 Ogos.
    Wow.

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaaaa hadiah dia! Good luck kak.

    ReplyDelete
  3. good luck e'in. nak join jgak la kalau sempat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u kak.. in shaa Allah sempat tu.. :)

      Delete
  4. Good luck e'in!
    Semoga berjaya hendaknyaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah.. thank u cikgu syed.. :)

      Delete
  5. IDA SINGGAH SINI...GOOD LUCK

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/08/atiehilmicom-first-giveaway-ukhwah-kita.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u kak ida.. thanks sebab sudi singgah sini.. :)

      Delete
  6. HAHAHAHAHHA pelupa sangat ni kak. kalah kitee. menghadap account memang kita selalu pelupa. alahaiii

    goodluck kak ;)

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI