Monday, May 8, 2017

♥ Giveaway Free Name Card By Busyratakiyudin ♥

Assalamualaikum..


GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN | Hari nie e'in nak join giveaway lagi.. Sebenarnye ade dapat banyak jugak blogger ajak join segmen and give away, tapi tak mampu e'in nak join semuanye.. Maaf ye.. Tapi jangan serik nak invite e'in lagi taw! Hihi..


Kali nie e'in sempat nak join giveaway by blogger Busyra.. Nasib baik sempat lagi sebab last date 25 Mei 2017.. Ape yang menarik pasal giveaway nie? Haaaa sape yang terpilih akan dapat free name card.. Jangan ingat blogger tak payah name card okay.. Jom sape yang rase free tu, join join selagi sempat!




Syarat-Syarat:

1. Follow blog Busyra Takiyudin - DONE

2. Follow G+ google - DONE

3. Like page blog busyra - DONE

4. Buat 1 entri, letak banner dan backlink kan ke entry nie - DONE

5. Sebut 3 perkataan menggambarkan blog Busyra Takiyudin - CANIK, SIMPLE, OWNER CANTIK

6. Tinggalkan link entry di ruangan komen 


Senang kan? Good luck untuk diri sendiri! Hihi..

26 comments:

  1. Gut luck E'in.. Moga ada rezeki E'in menang,..,. :)

    ReplyDelete
  2. Good luck..nanti kalau menang..share ye hadiah hihihi

    ReplyDelete
  3. akak! hahaha no.5 tuu typo >.<

    goodluck kak ;)

    ReplyDelete
  4. Memang menarik GA nih! sebab boleh dapat name card kalau bertuah.

    Semoga E'in bertuah.

    ReplyDelete
  5. singgah blogwalking petang . selamat berjaya

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  6. dah follow..followback pls

    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/04/supplement-terbaik-untuk-lelaki-abad.html

    ReplyDelete
  7. hai, singgah dari segmen sama.
    goodluck awak.
    btw, dah add fb &follow twitter awk :)

    ReplyDelete
  8. Blogwalking ke sini sambil follow awak.. Selamat berkenalan

    http://diarialialiyana.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. good luck dik. seronok la nanti kalau menang dapat namecard baru hihihihi

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum,

    blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

    ReplyDelete
  11. Salam...Good luck awak...salam kenal
    http://www.zuraini.com/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

    ReplyDelete
  12. terima kasih kerana sudi join GA saya.. boleh lihat nama pemenang di sini >> http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/tahniah-pada-pemenang-giveaway-free.html

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI