Monday, March 20, 2017

♥ Misi Kesayangan Dah Kawen ♥

Assalamualikum..


MISI KESAYANGAN DAH KAWEN | Sabtu lepas, cousin kesayangan e'in dah kawen.. Nape panggil die misi? Sebab die nurse.. Kitorang memang panggil die misi.. Hahaha.. Alhamdulillah walaupun cuaca hujan aje sekarang, mase majlis tu cuaca elok sangat..


Tahniah misi & bad! Welcome to the club.. Semoga korang berbahagia hingga ke Jannah, In shaa Allah.. Cepat sikit bagi ecad kawan ea.. Kihkihkih.. Jom laa layan gambar even gambar tak banyak sebab ecad tengah demam time tu.. Merengek aje..


Malam berinai.. Yang tengah-tengah tu bukan pengantin tapi kakak die.. Pengantin tengah berinai time nie.. Kitorang pinjam jap pelamin nikah die.. Hihi..




Lepas nikah.. Alhamdulillah.. E'in punye baju bridesmaid tak siap taw.. Sebab tu dok belakang tu haa.. Nasib baik ade jubah kaler purple.. Huhu..


BrideXBridesmaid


Gambar dengan pengantin time sanding pun takde sebab time nie anta ecad kat rumah mak mertua jap sebab ecad makin tak selesa..


Okay, tu je nak cite.. Haha..

27 comments:

  1. alhamdulillah..tahniah..moga misi dan suami bahagia sentiasa..hihi :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. itu pun ade lari sikit kaler die.. hihi

      Delete
  3. selamat pgantin baharu buat cousin ksygn =D smua pun comel2 =D

    ReplyDelete
  4. Selamat pengantin baru cik misi. Hehe. pelamin cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. misi amek bridal same macam e'in dulu..

      Delete
  5. cantik kaler baju sanding dia. selamat pengantin baru!!! moga kekal bahagia sampai syurga sana

    **akak tak makan laksa sebab angin. laksa angin. bunga kantan pun angin. kalau tempat e'in xsure pantang laksa ke tak.

    ReplyDelete
  6. tahniah misi...alolo..sian ecah.. ni dh siht blm ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi dya.. demam on off.. huhu

      Delete
  7. Semoga berbahagia hingga ke jannah ya misi.
    kesiannya ecad tak sihat. semoga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  8. ala.. nape tak update lauk pengantin ? hee~ lama tak makan nasik kenduri kawen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dan nak amek gambar time tu kak.. hihi

      Delete
  9. tumpang sekaki ye.. btw selamat pengantin baru heee.. tahniah buat kazen :) lawa pelamin

    ReplyDelete
  10. Barakallah pengantin, semoga bahagia sampai syurga...Ciannn Ecad demam...demam pun comel,hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. die control bile nampak camera.. haha

      Delete
  11. Aku taip komen ni sambil menangis tau baca cerita ni....


    semoga sihat ecad.

    ReplyDelete
  12. cntiknyaaaa baju diaaaa. <3 tahniah pada cousin E'in :)

    ReplyDelete
  13. wahhh, mabruk Pn Misi & suami. cantik colour baju time sanding tu 😍

    ReplyDelete
  14. cantik pelaminnya..moga ikatan pernikahan kekal hingga ke dalam syurga

    ReplyDelete
  15. cantiknya baju pgntin...pelamin pon superbb

    ReplyDelete
  16. COMEY NAU MISI NYA..KECIK MOLEK JE HAA...

    ReplyDelete
  17. Siannya ecad....
    Ohh pandai Ein cover ye....tunjuk kepala je hihi...
    Pelamin cantik. Simple

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI