Monday, March 20, 2017

♥ Misi Kesayangan Dah Kawen ♥

Assalamualikum..


MISI KESAYANGAN DAH KAWEN | Sabtu lepas, cousin kesayangan e'in dah kawen.. Nape panggil die misi? Sebab die nurse.. Kitorang memang panggil die misi.. Hahaha.. Alhamdulillah walaupun cuaca hujan aje sekarang, mase majlis tu cuaca elok sangat..


Tahniah misi & bad! Welcome to the club.. Semoga korang berbahagia hingga ke Jannah, In shaa Allah.. Cepat sikit bagi ecad kawan ea.. Kihkihkih.. Jom laa layan gambar even gambar tak banyak sebab ecad tengah demam time tu.. Merengek aje..


Malam berinai.. Yang tengah-tengah tu bukan pengantin tapi kakak die.. Pengantin tengah berinai time nie.. Kitorang pinjam jap pelamin nikah die.. Hihi..




Lepas nikah.. Alhamdulillah.. E'in punye baju bridesmaid tak siap taw.. Sebab tu dok belakang tu haa.. Nasib baik ade jubah kaler purple.. Huhu..


BrideXBridesmaid


Gambar dengan pengantin time sanding pun takde sebab time nie anta ecad kat rumah mak mertua jap sebab ecad makin tak selesa..


Okay, tu je nak cite.. Haha..

No comments:

Post a Comment

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI