Monday, March 27, 2017

♥ Craving Satisfied! ♥

Assalamualaikum..


CRAVING SATISFIED! | Best taw sebenarnye kalau masuk dunia blogging nie.. Kite dapat ramai kawan baru.. E'in start blogging lame dah.. Tak ingat tahun bile.. Hahaha.. Tapi ade kawan-kawan blogger yang tak aktif blogger lagi tapi kitorang still keep in touch until today through facebook and instagram..


Nasib baik e'in still keep blogging sampai hari nie even update seminggu sekali.. Janji update kan! Dapat lagi kawan-kawan baru.. Hihi.. Terima kasih taw korang sebab sudiiiiii jadi kawan titew... Gittuwwww! Hahaha..


Entry lepas kan e'in ade update pasal teringin gile nak makan popcorn garret.. Kan kan kan.. Ade sorang blogger cantik dan baik hati nie, sanggup belikan untuk e'in plus pos taw korang! Sape blogger tu? Nie die, blogger Anies .. Korang boleh laa jengah blog die.. Hihi..


Bahagianyeee tekak.. Alhamdulillah.. Hihi..


Thanks sangat-sangat taw Anies! Hihi..


p/s: Asek sebut nak update bloglist tapi tak update-update pun.. Haish.. Sila rajin e'in!

45 comments:

  1. wah bestnya dapat pop corn garrett..sedap tuu

    ReplyDelete
  2. tula..dengar jugak orang dok sebut pasal popcorn garret ni...bila lah nak merasa...hahah..aci tak nak tunggu sapa2 pos kan untuk kita jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aci laa.. kena tunggu.. hihi

      Delete
    2. KIKIKIK...TUNGGU PUN TUNGGU LA...

      Delete
  3. Waaaaaa untunglah dah dapat apa yg nak hehe. Menarik kan dapat rakan dari blog ni? Share la sikit popcorn tu janganlah makan sorang! Kehkeh

    ReplyDelete
  4. sedapnyaaaa .. hehe. santai gila kalau mkn sambil layan blog. hehe

    ReplyDelete
  5. Saya tsk tau yg ein betul2 serius ngidamkan pop corn. Saya ingat ein saja2 tulis untuk buat entry. Kalau saya tau, dah lama saya hantar ke rumah ein. Bulan ni dah dua kali saya balik kampung. Kampung saya tak jauh dari rumah ain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite memang betul nak laa bang.. hihi..

      orang JB jugak ke?

      Delete
  6. yeahhh, dah dapat pon popcorn yg diidam-idamkan

    ReplyDelete
  7. tekak e'in dah bahagia.. tekak kite ni tak bahagia agik.. cenggane tu?? Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak! nak kena bahagiakan jugak tu.. hihi

      Delete
  8. Ni kite plak yg teringin popcorn garrett. Kunyah2 sambil keje alahai dapnyeee. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan.. nek kena beli tu awak.. hihi

      Delete
  9. Syokkan jadi blogger ni, ramai blogger yang baik2... Hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu takpe.. syukur sangat mai.. :)

      Delete
    2. Mai,
      Gerup yg macam ni semua baik2. Cuba mai pergi blogger yg bukan style begini. Ramai yg ganas. Ganas tapi hebat.

      Delete
  10. samala..aku pun dah lama blogging..cuma buat blog baru je.. rindu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. asal delete blog lame? patah hati lettew..

      Delete
  11. sama2

    btw, habis dah mkn? ;) keee... nak beli lg? yg ada almond tu pun sedap tawww e'in... tp mahal laa sikit.... regular size dah RM25 tp rs dia perrghhhhhh hehehehehe


    (ayat2 berbaur hasutan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah abes dah anies! hihi..

      nak lagi nanti e'in whatsapp :p

      Delete
  12. Alhamdulillah rezeki.
    Anies memang baik hati semoga rezeki dia bertambah-tambah hendakNYA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. amin amin.. in shaa Allah kak.. :)

      Delete
  13. seronok sakan la tu dapat apa yang dia nak hihihi

    ReplyDelete
  14. bestnya dpt pop corn.. ok lh update smnggu sekali dya sebulan sekali..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena rajin sikit lagi tu dya.. hihi

      Delete
  15. wahhh..finally..
    alhamdulillah..dpt juga merasa

    ReplyDelete
  16. Seronoknyaaa. Bagusnya Kak Anies. Hehe

    ReplyDelete
  17. Baik hati sungguh Anies ni. Murah rezeki dia....murah rezeki Ein jugak..

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI