Monday, March 13, 2017

♥ Korang Pernah Kena Tak? ♥

Assalamualaikum..


KORANG PERNAH KENA TAK? | Situasinye macam nie.. Ade 1 family A tu memang dari dulu suke cari pasal dengan family lain.. Then tetibe family B plak ikut care macam family A tu.. Kemain kate macam-macam pasal kite adik beradik, abah kite, siap delete no phone ibu kite, kate sepupu sepapat yang lain, sumenye buruk belaka.. Keluarga die, anak-anak die je yang baik..


Ade sorang sepupu e'in nie, majlis die nak dekat dah.. Tup-tup family A nie die datang balik cari adik kite, nak buat cite sedih.. Nak buat ape? Nak mintak kesian? Cite itu ini, benda yang tak betul pasal sepupu kite.. Padahal kitorang memang dah tahu perangai keluarga 69 die tu.. Anak sampai lain, nanti mak pulak sampai lain.. Tapi takpe, kitorang ade bukti, simpan siap-siap.. Sepupu e'in jemput je dorang datang majlis, takde cakap pape pun..


Sebenarnye kitorang dah penat dengan perangai dorang nie.. Buat salah, lepas tu pinggirkan diri sendiri lepas tu datang balik buat cite sedih lepas tu mintak maaf.. Lepas mintak maaf tu then dorang tak buat lagi takpe.. Ehhhhhhhh dorang ulang balik perangai tu.. Tapi dorang mesti cari adik e'in sebab adik je yang nak layan.. Hahaha..


Ecad cakap, jom laa kite berhuhuhu bu..


Time majlis sepupu e'in nanti, kitorang tak tahu macam mane nak hadap muke dorang.. Macam kitorang pulak yang buat salah ek? Hahaha.. Buat bodoh jelaa.. Boleh kan?


p/s: Asek post marah-marah je sejak-sejak nie.. Bertabah laa sume pembaca.. Hihi..

No comments:

Post a Comment

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI