Sunday, July 15, 2018

❤️ Raya Yang Dah Habis ❤️

Assalamualaikum..


RAYA YANG DAH HABIS | Baru hari nie sempat nak share cerita pasal raya.. Huhu.. Bukan ape sebab kekangan masa plus banyak sangat benda jadi.


Tahun nie tema raya e'in kaler maroon.. Korang pulak?


Macam biase, tiap-tiap tahun e'in memang raya kat jb je.. Yelaa orang takde kampung kan.. Tak payah nak tempuh jem bagai.. Hihi..


Walaupun dah habis raya, e'in menyusun sepuluh jari minta ampun dan maaf kat semua andai ade buat terkasar bahasa, terkecil hati.. Biase laa kite nie manusia tak terlepas dari buat kesilapan..


Tahun nie pun e'in tak habis beraya.. Sebab ape tak habis? Sebab minggu lepas husband e'in baru menjalani pembedahan sebab slip disc..




Alhamdulillah.. Semuanye dah selamat dan sekarang die kena rehat sebetul betulnye.. Dah tak boleh merenyah..


Okay laa.. Dah tak tahu nak bebel ape lagi.. Tetibe jem kepala sebab dah lame tak blogging.. Hah.. Dah jom blogwalking! 

13 comments:

  1. lawo warna baju e'in.. selamat hari raya e'in.. alhamdulillah semua dipermudahkan..

    ReplyDelete
  2. Raya memang dah habis, tapi open house raya masih ada lagi, hehe

    ReplyDelete
  3. Moga asben ein cepat sihat ye.
    Selamat Hari Raya dari Aida :-)

    ReplyDelete
  4. Raya dah habis, tapi open house raya still ada lagi, hehe

    ReplyDelete
  5. Tak ada kampung jauh x apa, asal family sentiasa bersama, kan.... Semoga hubby E'in cepat sembuh dgn sempurna.

    ReplyDelete
  6. bahaya slip disc.. skrg tak berani angkat berat

    ReplyDelete
  7. Cantik warna baju ein. Boleh dijadikan tema taun depan.hee

    ReplyDelete
  8. amboiii merah depa sekeluarga naaa... mudah2an suami e'in cpt sembuh...

    ReplyDelete
  9. Cantiknya sissss...
    My brother in law ada sorg yg kena slip disc..

    ReplyDelete
  10. ok la tu. at least ber"update" juga blog.

    ReplyDelete
  11. lama jugak x singgah blog akak ni. semoga semuanya baik2 je. Ray pun jarang2 skali dpt blogging skrg ni. busy memanjang.

    ReplyDelete
  12. Mudah2an suami e'in dah betul2 sihat.

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI