Tuesday, July 3, 2018

♥ Pentaxyl - Serius Best! ♥

Assalamualaikum..


PENTAXYL - SERIUS BEST!| Lama betul tak update blog ek. Hutang blogwalking pun tak tunai lagi. Entri raya pun tak publish. Hahaha. Mintak ampun semuaaaa. Sejak dah keja nie busy lain macam. Janji lepas nie e'in blogwalking naa. Kali nie e'in nak kongsi dengan korang satu produk yg sangat sangat best.


Pentaxyl - Intensive Therapy for Fire LineLand Wrinkle


Produk nie dtg dr Amerika dan agak terkenal kerana keberkesanannye. Antara bahan yg terkandung di dlm produk nie ialah Acetyl Hexapeptide-3 yg turut ade dlm produk Cellnique Reversal Platinum Cream 30g yg berharga RM448. Wow kan! Dgn menggunakan produk nie, korang boleh nampak kesan sekurang-kurangnye dlm mase 2 minggu.








Antara kelebihan Pentaxyl:
- Dapat mengurangkan kedutan
- Dapat mengurangkan stretch mark
- Dapat melembut serta sekatakan warna kulit
- Menggalakkan sintesis kolagen


Cara penggunaan: Pastikan bahagian yg nak disapu bersih dan tidak basah. Urutkan secara membulat sehingga meresap ke dlm kulit.


Review: Bau Pentaxyl nie best taw. Tak bau busuk mcm krim lain. Sbb ade mcm bau ubat sikit. So far e'in guna kat buku lali dgn siku. Alhamdulillah kurang kering dah kulitnye.


Kalau korang berminat nak cuba produk nie, boleh klik link kat bawah nie ea. Oh ye, utk ibu mengandung sesuai sgt sbb boleh hilangkan stretch mark tu. Hihi.


KLIK SINI ==> PENTAXYL


"There will be 20% off if register as customer tru the above link. By using code '20OffmA' when check out" 

5 comments:

  1. produk ni ke kak harga 448? memang wau sgt harga dia tuu.

    ReplyDelete
  2. tona tidak skata memang stress. macam oreo la panda la taik cicak la semua ada orang panggil

    ReplyDelete
  3. sha guna untuk tapak kaki kan, tapak kaki dah takkasar dan pecah hiks

    ReplyDelete
  4. Wah! penyelesaian kepada masalah parut-parut degil telah dijumpai hehehee...

    ReplyDelete
  5. Baru tahuuuu kewujudan produk ni OMG haha.

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI