Tuesday, May 29, 2018

♥ Printcious - Hadiah Untuk Si Dia (Special Gifts For Her) ♥

Assalamualaikum..

PRINTCIOUS - HADIAH UNTUK SI DIA (SPECIAL GIFTS FOR HER) | Samade isteri korang, ibu korang, adik perempuan korang, atau anak perempuan korang, wanita adalah sebahagian yg penting dlm kehidupan kita dan kita sering lupa untuk memuji mereka kerana sokongan dan kasih syg yg tidak berbelah bg terhadap kita. Buat wanita korang rase diri mereka lain dr yg lain dgn t-shirt yg cool dr Printious nie yg direka secara eksklusif utk wanita yg kuat dan penyayang.




Utk mane-mane wanita yg ade dlm kehidupan korang, ape kate korang hadiahkan mereka dgn hadiah-hadiah terpilih dr Printcious di mane saje di Malaysia utk menunjukkan betapa kasih dan sayangnye kpd mereka.


Sekiranye korang sgt rapat dgn adik perempuan korang dan menjaganye bagai menatang minyak yg penuh, kat Printcious nie ade hadiah yg unik dan eksklusif yg pasti akan menjadikan hari dia sungguh menakjubkan. Cube keychain yg ditempah bkn saje berkualiti tinggi tetapi boleh juga memaparkan gmbr adik perempuan korang yg akan dihargai selamanye.




Hadiahkan satu personalised gift utk wanita teristimewa dlm kehidupan korang dan biarkan kerja keras korang dibayar dgn senyuman cantik di wajah mereka. Berikan extra effort utk berikan kpd mereka dgn penuh keprihatinan. Create satu custome-made mug dgn sekeping gmbr nostalgik korang berdua atau gambar mereka sorang je.




Mungkin korang jugak akan dpt lebih byk inspirasi apabila korang melayari lebih byk hadiah terbaik dr Printcious utk isteri kesayangan dan membeli-belah utk hadiah ulang thn perkahwinan sebab Printcious membuat penghantaran ke seluruh Malaysia.




Surprise-kan ibu korang dgn customised nama pd kusyen atau kanvas dgn satu special message utk menunjukkan yg korang mengakui dan menghargai kewujudannye dlm kehidupan korang.






Ibu adalah wanita yg paling penting dlm kehidupan kita dan hasil korang nie sudah tentu will bring joyfull tears tau! Memandangkan hari ibu dah lepas, so korang boleh postpose utk thn depan. Hihi.




Korang dah tak payah risau lg dah sebab dgn adanye customisable design online tools dr Printcious nie, korang boleh buat satu hadiah eksklusif yg membolehkan korang utk menambah sebarang teks, foto peribadi kegemaran mereka atau mane-mane corak pilihan korang.




Dah tak payah tunggu lg, hantarkan kpd mereka sesuatu yg dibuat khas utk mereka hanya di Malaysia.


Tgn nie pun dah gatal abes nie nak design sendiri punya cantik-cantik. Hihi.


"If you are looking for best door gifts idea for guests, don't forget to contact them. Or if you have upcoming birthday party and would like to impress your guest, party photo booth is your best entertainment." 

No comments:

Post a Comment

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI