Tuesday, May 8, 2018

♥ K Fry Urban Korean, Holiday Villa ♥

Assalamualaikum..


K FRY URBAN KOREAN, HOLIDAY VILLA | Ya ampunnnnnnn lame banget gue enggak liat ini blog.. Emang udah lupa sama ini blog? Waduhhhhh gawat nie!! Hahahaha.. Sewel jap bile dah lame tak bukak blog.. Sejak jadi suri rumah sepenuh masa nie, bz kemain tau! Sape kate suri rumah tu dok goyang kaki je kat rumah? Makin banyak keja suri rumah tahu tak!


Nak cite pasal gathering yang dah lame lepas.. Awal bulan 4 haritu.. Haha.. Hari nie baru rase nak share kat blog..


Macam biase laa gathering dengan cousin kakak yang tersayang.. Tak cukup pun sebab ramai takde termasuk laa asben e'in sebab time nie die pegi outstation jauh nun kat Terengganu.. Huhu.. Okay dah jom ltayan gambar!!


Nampak bujang dah anak ibu..


Original Cheesy Fried Chicken Bumbuk


Spicy Yangnyeom Chicks (Half Chicken)


Bulgogi Beef Fries


Kimgaru Bokkuembap


UFO Kimchi Bokkuembap


Flaming K'Dry Noodles


Semuaaaa makanan sedap and kena repeat repeat repeat lagi.. Hihi.. Macam biase laa memang tak dan nak snap gambar air..


Cousin kesayangan.. Jumpe lagi adik2 kakak.. Eh harus laa kakak sebab e'in paling tua kat situ.. Haha..


Overall memang puas hati makan kat sini and berbaloi.. Staff semua friendly gileeeee.. Selalunye e'in kalau nak makan kat sini memang akan booking dulu so bile dah sampai tu terus laa naik tak payah nak beratur panjang lagi.. Hihi..


P/s: Nanti pelan2 e'in blogwalking blog korang ye...... 

7 comments:

  1. semua makanan nmpk sedap2... fefeeling korea x? ;-)

    ReplyDelete
  2. selera sangat nampak gambar makanan tu :D

    ReplyDelete
  3. huiii nampak sedap je babe! kena try ni =D

    ReplyDelete
  4. Ayam wrapped in cheese tu, Ya Allah meltingnyeeee...

    ReplyDelete
  5. menggoda betul mknn korea tu ein.. haha

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI