Monday, July 3, 2017

♥ Selamat Hari Raya! ♥

Assalamualaikum..


SELAMAT HARI RAYA! | Kemain seronok ea cuti raya seminggu.. Hari nie baru naik keja.. Hari nie jugak baru ade masa nak update blog.. Kemain lame tinggal blog.. Sakan beraya nooooo..


Takde laa sakan mane pun sebenarnye.. Cume excited sikit laa sebab ade si bujang tu plus balas dendam sikit untuk tahun lepas.. Yelaa tahun lepas orang sume pakai baju cantik-cantik, makan sedap-sedap.. Kite pakai kain batik, duduk rumah je.. Hahaha.. Tengah pantang kate die.. Tu yang excited lebih sikit tahun nie..


Tak terlambat lagi e'in nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin kepada semua kawan-kawan blog e'in.. Mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki.. Kot-kot e'in ade buat salah dengan korang, ade terkasar bahasa dengan korang, ade buat korang kecik hati ke kan.. Mintak maaf na.. 0-0 taw.. Janji tak buat lagi.. Haha!


Tahun nie pagi raya e'in dengan family asben.. Nasib baik rumah mak masing-masing tak jauh.. So takde laa berebut nak balik mane dulu.. Dah jom nak belanje gambar sikit.. Hihi..


Pagi raya.. Alamak aiii si bujang tu tak tengok camera pulak..








Tak larat nak lambung ecad tinggi-tinggi.. 10kg kot.. Haha..






Kawan-kawan blogger yang kat JB tu, yang rase-rase nak datang rumah tu, boleh PM tepi ea.. :p

42 comments:

  1. selamat hari raya sis..lawa-lawa gambar OOTD.

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya

    hehe selalu ada ank memang eksaited bab anak je kan. seboleh boleh nak cari macam macam baju untuk dorang. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya sis!

      tahu takpe.. manjang tak cukup je baju anak padahal berlamabak dah beli.. haha

      Delete
  3. Selamat hari raya Aidilfitri juga buat Ein serta keluarga.
    Amboi!!! meriah sungguh.
    Samalah blog pun cuti raya kans...

    ReplyDelete
  4. Cantik warna hijau baju raya Ein... Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya bang.. terima kasih.. :)

      Delete
  5. selamat hari raya, maaf zahir batin juag ye e'in

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya!
    Cantik baju raya tu~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya kak.. terima kasih.. :)

      Delete
  7. selamat hari raya aweeek. omey sgt family photo nya. ioll jugak yg struggle kemain nk dpt gmbr raya. huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya awekkkkk.. tu pun nasib baik cecepat amek gambar.. kalau tak menggelibas jugak budak tu.. haha

      Delete
  8. Wahhh cantik bebenoo baju e'in tahun ni ye.. Seronok tgk gambar raya kengkawan... Bukan e'in jerk sakan raya, lea yg tgh membuyong pun sakan ohhh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks lea.. tu laa kan.. raya setahun sekali je.. hihi

      Delete
  9. Seronok kan E'in taun ni dpt sedondon dgn si bujang kecik tu.

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya E'in. Maaf zahir batin. Maaf ye kalau siqah ada salah ke apa sepanjang kita jadi kawan alam maya ni. Hehe.

    Btw, E'in cantik!! 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya jugak siqah.. 0-0 ye.. hihi..

      thanks yunk.. :)

      Delete
  11. Comelnya sis. Selamat hari raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dik.. selamat hari raya.. :)

      Delete
  12. selamat hari raya jugak sis :)

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya.. nanti e'in singgah ye.. :)

      Delete
  13. Saya in the way to jb. Sekarang berhenti kat RnR pagoh. Nanti saya pm e'in. Tungguuuuuu.

    ReplyDelete
  14. Sorry e'in. Tak sempatlah ke jb hari ni. So message atas tu batal.

    Maaf.

    ReplyDelete
  15. Mmg seronok bila beraya dh bertiga Kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa kak.. tunggu nanti berempat pulak.. hihi :p

      Delete
  16. lah yeke tahun lepas beraya pakai kain batik. hehe. btw selamat hari raya ein, maaf zahir n batin jika ada salah silap sepanjang kita berblogging ni. hee ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye nadhie.. berkain batik tahun lepas.. hihi..

      same laa kite ye nadhie.. 0-0 taw.. hihi

      Delete
  17. #rayakansebulan.. hehe salam aidilfitri maaf zahir batin ^^

    ReplyDelete
  18. Boleh ag kan ucap slmt hari raya. Hee

    Slmt hari raya maaf zahir batin!.😍😊

    ReplyDelete
  19. Selamat Hari Raya maaf zahir batin Ein...sure banyak ecad dpt kumpul duit Raya kan

    ReplyDelete
  20. hahaha selamat hari raya kak. masih raya lagi kan? xD

    cantik baju raya akak. kurusssss :)

    ReplyDelete
  21. nk ucap selamat hari raya haji boleh x? ;-)

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI