Monday, June 5, 2017

♥ Back To Reality ♥

Assalamualaikum..


BACK TO REALITY | Alhamdulillah, dah hari ke 10 kite sume berpuasa.. Still tak terlambat lagi e'in nak ucapkan selamat berpuasa kat sume orang! Jangan ngelat puasa ea memasing.. Hihi..


E'in baru lepas balik company trip pegi Thailand.. Seminggu okay.. Nati laa e'in cite pengalaman time kat sane.. Sebab tak banyak amek gambar pun.. Yela dah laa pegi time puasa macam nie, dengan panas terik lain macam lagi.. Memang takde mood langsung nak amek gambar.. Nak kena belek balik gambar-gambar yang ade kat dalam telipon nie.. Haha..


Korang doa-doa laa ye e'in nak cite pasal tu.. Tu pun kalau ade yang nak bace laa.. Haha.. Hari nie malas lagi nak cite..


Gambar semalam nie time nak berbuka.. Nie bodek ibu ke nie suh beli baju raya banyak-banyak? Haha..


Eh ecad steady je taw mase seminggu e'in takde.. Hari-hari e'in buat video call.. Die boleh buat dangggg je, main.. Hari ke 4 baru nak tengok betul-betul.. Bertuah betul! Haha..


Okay korang, jumpe lagi di lain entry!

41 comments:

  1. ahai comei nyaa ecad..shared la makanan ape kat thailand..nak pegi juga sana bln 7 ni nanti

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. selamat berpuasa jugak kak.. :)

      Delete
  3. Kesian Ecard kena tinggal seminggu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi die tak heran pun pakcik.. huhu

      Delete
  4. seminggu ye tinggalkan ecad, alhamdulillah ecad ok. ibu mesti hari2 ingatkan ecad kan

    ada masa ceritalah, seronok je akak nak baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari-hari kite video call kak.. haha

      Delete
  5. bulan2 pose ni berjalan, nak amik gamabr pun takde mood kan..

    ReplyDelete
  6. Patut lama tak nampak E'in update blog.. Bercuti.. Rindu sama kam0 punye entry.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. mak yang sentap kan bila anak buat tak heran..hehe

    ReplyDelete
  8. Bermusafir di bulan puasa ye?.
    Mencabar tu.

    ReplyDelete
  9. Sekejap betul kan masa berlalu ein :D btw salam ramadhan ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu nadhie..

      salam ramadhan nadhie.. :)

      Delete
  10. hee~ ecad !! ape lagik.. pow ibu banyak sket cad..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah paw abes kak.. kering kontang dah nie.. haha

      Delete
  11. Memang mood ke lautlah kalau berjalan time puasa-puasa ni kan...

    ReplyDelete
  12. ohhhh berjalan hehehe.... nsib dh balik ye. slmt berpuasa juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. berjalan perabis duit..

      Delete
  13. Assalam Ein..
    Selamat Berpuasa. Mari bermaafan dan Salam ukhuwah,

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam mama..
      selamat berpuasa jugak.. :)

      Delete
  14. wahhhh gi thailand tuu. thailand tuu kat mne kak? masa taun 2015 ponn company trip kite kat hatyai. x amek gamba pon. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak kat Bangkok dik.. sume mahal! haha

      Delete
  15. Dia tak mencari maknya lah tu.... tapi kalau lebih seminggu mesti dia cari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. e'in pegi seminggu laa.. memang die tak cari pun.. huhu

      Delete
    2. Saya tunggu cerita ain kat tailand.
      Gambar atas tu cntik.

      Delete
  16. Comelnya ecad 😍 kalau tak bodek pun, mesti e'in belikan baju raya banyak kan? Hihi

    ReplyDelete
  17. ms kecil skil membodek x umphhh lg tggu laa ecad dah bsr nnt ;-)

    ReplyDelete
  18. dh pghujung Ramadhan ni.. tp ttp nk wish, selamat berpuasa & selamat myambut hari raya aidilfitri.. Maaf zahir & batin

    baru sempat bw ni..

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI