Monday, April 17, 2017

♥ Monday Blues ♥

Assalamualaikum..


MONDAY BLUES | Asal hari isnin je lemau.. Asal hari isnin je malas nak bangun pegi keja.. Asal hari isnin je malas nak buat tu.. Asal hari isnin je malas nak buat nie.. Eh sume malas bile hari isnin.. Alaaaaaaa e'in nie kalau bukan hari isnin pun memang malas sentiasa! HAHAHAHAHA!


Nape laaaaa kejap je hari isnin.. Nape laaaaaaaaaa lambat benau nak hari sabtu/ahad.. Hailaaaaaaa..


Sebenarnye e'in tak tahu nak update ape kali nie.. Sebab tu merepek meraban macam nie.. Haha..


Kasi tepek gambar monday blues sekeping.. Sekeping hati di bawa berlari.. Jauh melalui jalan nan sepi.. Merepek lagi.. Hmmmmmmmm..


Harap-harap next entry e'in dah ade modal nak cite ape.. Tolong laaaaaaaaaaa jangan merepek lagi macam nie..

18 comments:

  1. Monday blues aje Xpe
    Jangan hari2 blues.
    Suka hari sabtu dan ahad aje

    ReplyDelete
  2. sama laaa kite kat siniiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  3. Ehh ehhh tetiba sama lak kite kelemauan tu.. hari isnin biasa la e'in mesti malas punye selepas 2 hari bercuti.. hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe semua orang begitu..ceriakan hari anda dengan Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete
  5. akak takde Monday blues sebab ahad dah start keja :D

    ReplyDelete
  6. biasa la..monday blues..nanti ok lah tu..
    Menjawab soalan di blog kak ayu..yes, kak ayu dok thailand..keja kat sana. leh baca ceritanya..di sini....
    http://mummyayu.blogspot.com/2017/03/how.html

    ReplyDelete
  7. Macam bosan sangat ja nampak hahaha.
    Apa kata join syed punya segmen ni :P

    https://anothersyed.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. kerja office hours mesti akan rasa gitu. macam time2 skolah dulu. kalau isnin je liat dia kenmain

    ReplyDelete
  9. Ein bukanya merepek. Ein membuktikan yg ein masih berblogging. Jadi fren tidaklah tercari-cari ein kat mana bila ein senyap.

    Saya memang suka bercakap perkara yg kosong termasuk merepek sebab itu aje yg saya tau.

    Ok ein, entry pendek tpi sangat tak menghampakan.

    ReplyDelete
  10. haha untung ada modal merepek.. aku punya blog dah setahun xapdet

    ReplyDelete
  11. blog yang cantik...
    salalm kenal dari indonesia

    ReplyDelete
  12. monday blues pon still lawooo..

    ReplyDelete
  13. hi aweeeek.
    cun nya blog awak. i is jealous!!!!

    ReplyDelete
  14. Monday blues tiap2 minggu. Tak sabar tunggu jumaat.hee

    ReplyDelete
  15. lama gila tak jejak blog ni.. kak makin cantik :)

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI