Wednesday, November 30, 2016

♥ Wordless Wednesday #3 ♥

Assalamualaikum..


Next project 2017..




Masih dalam perbincangan..


Harap-harap jadi laa ye..


In shaa Allah..

25 comments:

  1. Insya-Allah kalau dah merancang boleh aje E'in
    Rancang nak jual ke?
    Kalau dekat kakak pun nak beli hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah kak.. itu laa perancangannye.. akak area jb kan? boleh je nak order nanti.. hihi

      Delete
  2. nampak sedap.....ngidam tetibe,, :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. rase die mmg sedap! in shaa Allah.. hihi

      Delete
  3. nampak sedap sandwich tu. :D
    wahhh projek apakah itu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. projek ape? jeng jeng jengggggg..

      Delete
  4. berseleranya sy tngok. nak jual ke awk? msti laku! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah itu laa perancangannye dear.. hihi

      Delete
  5. nak buat bisnes mkn ke you? delivery food? buat lahh mmg membantu bg org yg mls msak mcm i ni..bdw salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhak.. yup2 in shaa Allah.. bkn malas laa u.. kurang rajin.. hihi.. selamat berkenalan juga ye..

      Delete
  6. sandwich..dap ermmm
    buat bisnes sandwich ye??
    lya doakan moga semuanya dipermudahkan n bjln lancar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah.. amin amin amin... thanks lya..

      Delete
  7. Sandwich home made ke ni? Cantik macam kat kedai! Fail lagi nak buat sandwich macam kat kedai T_T

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup awak.. sandwich home made.. hihi

      Delete
  8. sedapnyaaaa. dah la tengah lapar gedik2 ni haaa. adoiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. lapar gedik2? so nk kena mkn gedik2 jugak ke mcm mane nie kak? hakhak

      Delete
  9. Project apalah agaknya ye...
    Menarik pulak tengok sandwich tu memalam cenggini...

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI