Monday, April 4, 2016

♥ Alhamdulillah, Awak sehat Je Dalam Perut Ibu ♥

 
 
 
Sabtu lepas, e'in dengan husband pegi buat scan 3D/4D untuk our junior.. Mule-mule ingat nak pegi Klinik Dr Anis since ramai yang suggest pegi situ.. Memandangkan hari sabtu klinik tu tutup, so kitorang tukar pegi Klinik Pakar Wanita Elizabeth..


KLINIK PAKAR WANITA ELIZABETH
No. 33, Jalan Sutera Tanjung 8/2,
Taman Sutera Utama,
81300 Skudai, Johor
07-554 1922

Scan 2D - RM100 (Jantina sahaja)
Scan 3D/4D - RM150 (Print gambar sahaja)
Scan 3D/4D - RM180 (Print gambar + cd)


E'in amek harga RM150 punye.. Just nak tengok gambar and nak tahu sempurna sifat atau tak.. Tapi terpulang pada setiap individu laa kan.. Doktor perempuan and sangat sangat peramah..


Sebelum masuk jumpe doktor, baby e'in masyaAllah punye laa aktif dalam perut.. Sampai-sampai bilik doktor je, die punye behave kemain lagi.. Diam aje.. Sampai tak nak tunjuk muke.. Sampai doktor cakap anak e'in pemalu.. Hahaha.. Doktor suruh e'in tunggu luar dulu biar die jumpe yang lain dulu nanti baru die panggil e'in balik..


Kali kedua masuk pun die macam gitu jugak.. Tak nak tunjuk muke die.. Doktor kacau-kacau bontot die sikit baru die angkat tangan tunjuk muke die.. Tu pun sekejap je.. Hahaha.. Anak-anak..




Alhamdulillah.. Awak sehat je dalam perut ibu.. Cukup sifat.. Yang paling penting ibu ayah dah tahu awak baby boy or girl.. Kitorang tak sabar nak jumpe awak!!

54 comments:

  1. Alhamdulillah syukuuuur semua baik. ☺ Comel nya baby. Teringat masa saya mengandungkan Fitri Zulaikha. Terasa-rasa lagi. ♥

    Berapa bulan da? Kan, mesti tak sabar nak tunggu cahayamata awak and suami. Semoga dipermudahkan segala urusan yerk saya doakan. Aminnnnnnn. ♥ Welcome to mom world. ♥

    ReplyDelete
  2. Hihi...tak kisah boy or girl yang penting selamat ibu dan baby masa proses melahirkan...amin...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah semuanya ok ye, mesti tak sabar nak tunggu baby keluarkan. akak doakan moga dipermudahkan semua urusan ei'n ye

    ReplyDelete
  4. jg diri n baby baik baik ye yunk..

    p/s: perlaking tu supplement yunk..heee, kat fb yui ada byk psl ni =)

    ReplyDelete
  5. Hihihi.. Sy malu la doktor tu tgk sy ibu! Tak lama je lagi ye baby nak keluar. Moga di permudah kan urusan babe.! =D

    ReplyDelete
  6. Alahai... auntie pun dah tak sabar nak tunggu awak menjenguk dunia ni sayang. Tak apa yg penting baby dan ibu sihat:)

    ReplyDelete
  7. Alhamdhulillah..syukur dengan perkembangan baby yg sihat..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..
    Semoga dipermudahkan urusan Ein..

    ReplyDelete
  9. ni lagi dasyat dia punya tutup muka..sama la macam baby akk aritu..suka tekup muka..lepas makan aiskrim baru tunjuk muka sikit.anak kita ni memang pemalu kot.hehe

    ReplyDelete
  10. Semoga segalanya dipermudahkan yer ^-^

    ReplyDelete
  11. salam..
    MasyaAllah.
    Alhamdulillah..moga sihat hndaknye bby n ibu bby ni ye.. ^_^

    ReplyDelete
  12. hehe..baby malu dgn org ye..hehe

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum E'in,

    Semoga baby dan ibu sihat-sihat belaka..
    Teringat pengalaman masa pregnant bila baca post E'in.. Fasa pregnancy mmg pengalaman indah.. So enjoy this moment yer..

    Take care dear.. :-)

    ReplyDelete
  14. waaa..best nyer ..merasa jugak mengandung..

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah...
    ein, jaga diri,
    semoga selamat bersalin..
    dan selamat berpantang,
    jaga diri n baby baik baik...
    love u ein!

    ReplyDelete
  16. murahnya.. kalau kat putrajaya scan 4d rm200 ke atas

    ReplyDelete
  17. Semoga Allah SWT mempermudahkan segalanya... :)

    ReplyDelete
  18. Saat paling best bila mengandung inilah scan baby dapat tengok apa dia buat dlm perut....Untung Ein sebab ada scan 3D sekarang ni, Tahniah ye Ein

    ReplyDelete
  19. awww... alhamdulillah. So cute. Reminds me of my late nephew.

    ReplyDelete
  20. alahai..comeynya...

    smoga smuanya dipermudahkan...

    ReplyDelete
  21. smoga prjalnan momy to be dipermudahkan. heee amin

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah..!! Tahniah...

    baby pon xsabaq kluaq tu. hehehe

    ReplyDelete
  23. @• Ain Cho'in •
    skrg 7 bln dh.. tak lame lg die nak kuar.. hihi.. amin amin aminnnn

    ReplyDelete
  24. @aryan azra
    mmg dh tak sabar nie kak.. aminn.. terima kasih atas doanye..

    ReplyDelete
  25. @Puan Kutu
    hahahha.. dahsyat kan kak.. that day doc takde suh pulak kite mkn ice cream.. hihi

    ReplyDelete
  26. @Dunia Zumal
    in shaa Allah amin.. terima kasih atas doanye.. :)

    ReplyDelete
  27. @Cik Yaya
    wslm.. amin amin.. terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  28. @LZ - The Blog Owner
    wslm.. same mcm asben e'in ckp.. kena suke moment skrg.. nanti lps nie rindu.. hihi

    ReplyDelete
  29. @eMMe
    in shaa Allah amin.. terima kasih atas doanye kak.. love u too!

    ReplyDelete
  30. @hainom OKje
    teruja gile kite kak bile tgk baby sendiri.. mcm tak percaya pun ade.. thanks kak.. :)

    ReplyDelete
  31. @LYAfrina
    thanks lya..

    in shaa Allah aminn.. :)

    ReplyDelete
  32. Alhamdulilah. Moga dipermudah ye :)

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah..moga sihat hndaknye..
    dan dpmudahkan bila tiba masa nti Aminn =)

    ReplyDelete
  34. alhamdullilah.. syukur dengan perkembangan baby yang sihat. semoga terus sihat dan dipermudahkan semuanya..

    ReplyDelete
  35. waa.. pasti teruja sangat tu ye... moga dipermudahkan...

    ReplyDelete
  36. Alhamdulillah semua dalam keadaan baik. pesan dia jangan lasak sangat dalam perut ye. senak perut ibu kena tendang nanti. hehhe

    ReplyDelete
  37. waaa huda yang baca ni pon eksited! semoga dipermudahkaan, jaga kesihatan tau

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI