Tuesday, July 7, 2015

♥Penjagaan Kulit Muka♥

 
 
 
 
"eh kau pakai ape? lembut ke kulit muka kau?"
"mesti kau guna produk mahal kan?"
"eh aku pun guna produk yang same tapi tak berkesan pun.."
"bla bla bla"
okay, ramai sebenarnya yang tanye e'in pakai produk ape kat muka nie haa sebab licin, lembuttttttttttt je.. dorang yang cakap ea bukan e'in.. kah!
 
 
okay laa okay laa.. e'in kongsi laa ea kat sini..
 
 
first! e'in memang pakai produk nie since sekolah lagi.. tak pernah tukar.. dulu kat sekolah e'in aktif sukan.. wakil sekolah sume.. so korang boleh bayangkan laa ye betapa dayang senandung nye e'in dulu.. tapi, dengan adanye produk nie, e'in dah jadi putih gebu melepak macam sekarang.. eh??? tak ade laa putih mane pun kan.. haha..
 




haaaaa.. dua nie je okay yang e'in guna.. e'in tak pakai 1 set tu pun.. hahaha..


next! okay benda nie paling murah and senang nak dapat kat mane-mane kedai runcit..




bedak sejuk nie e'in pakai 2 hari sekali.. selalu e'in akan pakai sebelum tido then sampai laa esok pagi.. agak-agak dah kawen nanti laki den terkejut tak ek bile tgk muka wife die putih melepak.. hahaha! murah je kan! RM2.50 pun dah dapat dah..


last sekali..


 *gambar nie e'in snap before bulan puasa ye*


e'in minum collagen.. ELMARINO BLANC.. e'in ajak ibu minum sekali.. nak tahu ibu cakap ape? kedut-kedut kat hujung mata die hilang dah.. wow!! yang nie memang tak tinggal dah.. air peberet nih! hihi..


okay, tu jelaa yang e'in nak kongsi.. selamat mencuba dan selamat menjadi cantik sayang sayang sekalian! muahhhhhhh cikedddd!!!

20 comments:

  1. comel..belilah barangan tempatan

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan e'in =)
    nanti sharelah testimoni elmarino blanc ni huhu manatahu krung berminat nak beli heheh ..datanglah singgah blog krung =)
    www.sheiskrung.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. cantik ye e'in. safi balqis je? wowww

    ReplyDelete
  4. Produk2 mcm ni kne tgk sesuai tak dgn muka kita jgak kan. Kdg2 ade org pakai okay je, org lain ade yg tak sesuai dgn kulit dia pulak. Hehe

    ReplyDelete
  5. produk ni kadang tak sesuai untuk semua jenis muka. kena try and error dan kena setia ye dak? hihihi

    mcm saya pun pengguna setia Safi. tapi Safi mentimun. tak tahan pakai safi balqis

    ReplyDelete
  6. bleh jadi gebu macam ein x. hehehe

    ReplyDelete
  7. Hi There.
    Blogwalker here :)
    Selamat Hari Raya e'in!! :) Hope you enjoyed your raya celebrations :)

    Just to let you know, If Free..
    Singgah la ke blog kalau kalau nak join simple giveaway ni. boleh menang duit raya and nice shawl!
    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

    Feel Free to Check it out :))
    Selamat Hari Raya!

    ReplyDelete
  8. @krung krungx
    salam perkenalan jugak krung. in shaa Allah nanti e'in kongsi testimoni ea. thanks jugak sudi singgah blog e'in. nanti e'in jenguk krung. tunggu taw!

    ReplyDelete
  9. @Dhiera nadhirah
    aah kak. hihi. alhamdulillah, thanks. :)

    ReplyDelete
  10. @Aisya Ahamad
    betul tu. tp jgn laa kite sikit2 tukar produk lain. mcm mane nak tgk hasilnye kan? hihi

    ReplyDelete
  11. @Kira Sakura
    betul! yg penting jgn tukar2 produk kalau nak tgk hasil. hihi.

    ReplyDelete
  12. @Aynal Mansor
    haiaynal, selamat hari raya! nanti e'in singgah blog ye. :)

    ReplyDelete
  13. Tq berkongsi petua Ein...... cantik eloklah dikongsi kongsi petuanya kan Ein.... biar semua cantik hihi...
    Wah mmg berkesan kalau cenggitu collagen tu yer Ein....

    ReplyDelete
  14. tq petua yang bnyak membantu..thanks

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI