Thursday, July 23, 2015

♥ FeecaMella Raya 2015 Giveaway ♥

 
 
 
Rasenye dah lame tak join giveaway nie sume.. Thanks kat Aynal sebab invite e'in join.. Hihi.. Nak try je since dah start blogging balik kan and mane laaaaaaa tahu rezeki e'in.. Ye dak! 
 
 
Klik SINI kalau nak join.. 


Kawankawan hanya perlu jawab 1 soalan mudah and berpeluang untuk menang 
giveaway awesome dari kami :)
Boleh lah dapat duit raya and bergaya dengan FeecaMella dalam bulan Raya ni.
Raya kan Sebulan. Sempat lagi nak bercantik-cantik :)

Giveaway bermula dari 23 July 2015
and berakhir pada 31 July 2015

Pemenang akan diumumkan di blog ini and FeecaMella Instagram
pada 2 hari berikutnya 2 August 2015 :)

Syarat-Syarat Wajib Penyertaan :
1. Tulis entry yang bertajuk "FeecaMella Raya 2015 Giveaway"
-----> (Copy & Paste kandungan entry ini)
2. Follow blog ini, Aynal Mansor 

3. Follow Instagram @FeecaMella
4. Like Facebook FeecaMella

Soalan :
1. Pada Tahun Bilakah FeecaMella Ditubuhkan?
----> Nak tahu Jawapan mudah ada di Entry Ini :))

Okay done. Good luck! 


p/s: Entry raya postpone dulu ea.. Hihi..

23 comments:

  1. Thank you E'in comel sebab join :) In shaa Allah ada rezekii ^_____^

    ReplyDelete
  2. salam aidilfitri maaf zahir batin, moga berjaya ;p

    ReplyDelete
  3. lamanya x datang sini rindu ein

    ReplyDelete
  4. Assalam , selamat hari raya

    dari GA yang sama :)

    http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

    Good luck :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. Selamat Hari Raya..
    Joint juga.. All the best..
    Done follow sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum awak :) dari giveaway yang sama good luck ye..
    dah lama follow tak ingat dah followers keberapa hehe :)

    ReplyDelete
  7. @tiga lalat
    thanks awak. selamat hari raya jugak.

    ReplyDelete
  8. @Ku Azniza
    awakkkkkkkkkkkkkk. kite pun rindu.

    ReplyDelete
  9. @tiga lalat
    eh mcm dh komen? hihi. btw thanks.

    ReplyDelete
  10. @emma diana
    wslm, selamat hri raya jugak.

    same to u, good luck okay!

    nanti e'in singgah blog.

    ReplyDelete
  11. @Shahida Dzulkafli
    wslm, slmt hari ray jugak.

    same to u, good luck okay!

    nanti e'in singgah blog.

    ReplyDelete
  12. @Aleiya Mustaffa
    wslm awak.. good luck jugak..

    yeke dh lame follow. hihi thanks taw.

    nanti e'in singgah blog ye.

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.. Blogwalking sini..
    Dari segmen yang sama..All the best..
    http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. Haiiiii, slmt hr rayaaa!!!

    meh usha2, nona pn join

    http://nonasani.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. giveaway ni bende ape entah dari dulu lg tak paham

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI