Monday, March 19, 2018

♥ Drop Off Industry ♥

Assalamualaikum..


DROP OFF INDUSTRY | Kali nie e'in nak review satu tempat makan kat JB nie.. Last few weeks e'in berkumpul dengan cousins walaupun tak cukup korum.. Huhu.. Macam biase nak decide tempat punye laa susah and lastly kitorang decide nak try kat Drop Off Industry.


Berlima je.. Huhu..


Kat bawah nie e'in akan senaraikan makanan yang kitorang order. Tapi sorry air takde gambar pulak.. Masing-masing dah kehausan.. Hahaha..


Pasta Aglio Olio


Italiano Pesto.. Yang nie sesuai untuk yang on diet.. Penuh dengan sayur..


Pasta Lemak Cili Api Daging Salai


Drop Off Beef Burger


Lamb Chop


Maxican Cheesy Nacho's


Untuk keseluruhan dari 5 bintang, e'in just bagi 3 setengah bintang je.. Sebab rase makanan agak mengecewakan dan harga agak mahal berbanding cafe yang lain.. Tapi kalau harga agak mahal dan rase makanan sedap, memang tak boleh komen pape..


So kalau korang ade kat JB and nak try sendiri, boleh singgah and alamat seperti kat bawah:


Drop Off Industry
Lot 2928, Kempas Baru,
81200 Johor Bahru, Johor
011-21696857

Waktu Operasi:
Isnin-Ahad: 5.00 petang-1.00pagi
(Tutup hari Selasa)

22 comments:

  1. sedapnyaaa ein.. serius tak hbis jjcm kt jb byk sgt tempat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena duduk jb lame sikit laa kalau macam tu.. hihi

      Delete
  2. La ingatkan kilang tadi rupanya tempat makan.

    Hurm... kalau macam tu mesti tak datang dah situkan ialah harga mahal tapi rasa so-so je

    ReplyDelete
  3. pasta lemak tu nmpk sedap je e'in? lain drpd yg lain

    ReplyDelete
  4. Yang lemak cili padi tu nampak menagancam..

    ReplyDelete
  5. Mahal tapi tak mengancam.
    Tak jadilah nak terjah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalau nak try, boleh je pakcik WP.. :)

      Delete
  6. nasib lah dekat johor
    kalau dekat sini memang dah pergi nih
    nampak sedap2 semua

    ReplyDelete
  7. Sedihlah. Tak boleh tgk pix2 ni. Nanti Kak Mirror rindu JB. Haha..

    ReplyDelete
  8. sampai jb boleh roger ein heheh

    ReplyDelete
  9. pasta lemak cili api tu macam masakan melayu ke

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI