Monday, September 25, 2017

♥ Suami Isteri ♥

Assalamualaikum..


SUAMI ISTERI | Sebenarnye bulan September nie ade beberapa hari istimewa buat e'in.. First, birthday e'in and second, anniversary e'in dengan asben.. Yeay!!


20/9 lepas, genap 2 tahun e'in dengan asben sebagai suami isteri.. Alhamdulillah, Allah masih panjangkan jodoh kami sehingga hari nie.. Semoga jodoh kami kekal sampai jannah.. Amin Ya Allah..




E'in kenal dengan asben pada tahun 2007.. Time tu kitorang satu kelas kat Politeknik Johor Bahru.. So dah nak dekat 10 tahun dah kitorang bercintan cintun.. Haha..


Sape yang dah lame follow blog e'in mesti dah tahu dah.. Sebab dulu selalu update pasal cintan nie sume.. Gaduh ke ape ke.. Sume nak update taw! Tapi lepas tunang, terus delete post-post tu sume.. Rase tak matangnyeeeee laa hai time tu.. Hahaha..


P/s: Makin lame makin dah tak tahu nak update ape kat blog nie.. Maybe nak buat giveaway kot lepas nie.. Doa-doa jadi laa ye..

36 comments:

  1. hehe. wah yui wish awal awal ya

    happy birthday n anvrsry ya =)

    ReplyDelete
  2. eppi 2nd anniversari a'in
    Semoga bahagia berkekalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin in shaa Allah.. thank you pakcik WP.. :)

      Delete
  3. Dalam sesebuah hubungan yang penting tolak ansur kan :)

    ReplyDelete
  4. Hehehehe samalah dulu Mai pun suka update pasal bopren, ahahaha. Skrg semua entry tu kena nyorok dalam draft. ihihihi.

    Happy anniversary E'in & husband. Semoga terus diberi kekuatan dan kebahagiaan dalam rumahtangga. Semoga semua anak-anak kalian berjaya dunia akhirat.

    Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin in shaa Allah.. thank you mai.. :)

      Delete
  5. baru 2 tahun, kjap lg dh jadi 20 tahun., aminn ;p

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday E'in.
    Happy Anniversary jgak.

    Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan kebahagiaan dunia akhirat, kekal bersama suami sampai ke Jannah. Ameeennn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin in shaa Allah.. thank you kak.. :)

      Delete
  7. Happy birthday ein. Dan happy anniversary juga ye. Semoga berbahagia bersama yg tersayang tiljannah

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin in shaa Allah.. thank you mama.. :)

      Delete
  8. Happy anniversarry Ein.
    Moga bahagia till Jannah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin in shaa Allah.. thanks kak.. :)

      Delete
  9. ewah. happy anniversary kakak santikkk :)

    wah best nii akak nak buat giveaway ehh. nty nak buat pm kite kt fb. takut kite terlepas pandang pulak.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dik..

      nanti akak pm ea.. :)

      Delete
  10. sweet ngat.. Lama x menyinggah belog e'in ni.. almaklumla kebz-an.. pape pun ebi bedey n epi enibesari yek e'in.. moga terus kekal bahagia hingga jannah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin in shaa Allah.. thanks lea.. takpe takpe faham.. tengah pantangkan.. hihi

      Delete
  11. Happy Birthday kak E'in.. busyra sntiasa doakan akak bahagia dunia dan akhirat disamping suami tersayang. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin in shaa Allah.. thank u busyra.. :)

      Delete
  12. Happy besday dan happy annivesary semoga berbahagia ke akhir jannah

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin in shaa Allah.. thank you kak.. :)

      Delete
  13. Happy birthday & happy anniversary utk E'in. 😚😙

    ReplyDelete
  14. Semoha hubungan kekal till jannah.. amminn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin in shaa Allah.. thank you erna.. :)

      Delete
  15. update je e'in ape ape. nnt kitaorang bace and komen :)

    happy birthday e'in!

    ReplyDelete
  16. semoga berkekalan ye sis,jgn lupa singgah blog saya
    https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. Happy belated birthday & anniversary.


    Smoga ein stiasa dikurniakan ksihatan y baik berpanjangan n smoga hubungan ein n husband kekal bahagia hingga k Jannah.. Aamin

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI