Tuesday, October 25, 2016

♥ #prayforHSA ♥



Allahuakbar!


Pagi nie kite sume dikejutkan dengan kes kebakaran di Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru.. Menurut laporan saksi, kebakaran bermula di wad bersalin.. Wallahualam..


Ade pesakit dan nurse yang meninggal dunia kerana tidak dapat diselamatkan.. Semoga keluarga mangsa tabah..




Tak sanggup nak kongsi gambar yang lain sebab sedih sangat! Allahu...


Semoga segala urusan pemindahan dipermudahkan.. 




p/s: Teringat masa kena tahan kat sini time sebelum ecad keluar.. Mase ecad kena tahan sebab batuk and selsema tak baik.. Hospital yg sentiasa penuh dengan pesakit.. Sampai katil dah takde tempat lagi nak letak.. Ya Allah macam tak percaya..

8 comments:

  1. Betul tu Ein...mmg sedih tapi nak buat macam mana....malang tak berbau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak.. semoga dorg sume tabah..

      Delete
  2. tula sedih dgr. mereka yg dlm kesakitan ditimpa musibah.. semoga semua urusan dipermudahkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah yunk.. semoga dorg tabah..

      Delete
  3. tu la..mcm tak percaya..semoga semuanya tabah..

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI