Monday, October 31, 2016

♥ Eh, Tak Boleh?! ♥



Tengah syok blogwalking, bace entry blogger-blogger, komen sane sini, then nak laa kan follow blogger lain.. Tetibe kuar macam nie..




Huwaaaaaaaaaaaaa.. Nape jadi macam nie?


Try kat blog lain sume tak boleh.. Langsung tak boleh follow sesape.. Korang ade jadi macam nie tak ek? Macam mane nak buat nie ek?


Dah tak dapat follow.. Alaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Sape boleh tolong?


Please please pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. :'(

26 comments:

  1. Ein jgn putus asa.
    Kakak selalu kena juga
    Tapi klik kali ke tiga biasanya ok boleh.
    Cubalah...

    ReplyDelete
  2. yui dah sellu jd gitu.tp kena try 3-4x tau bru blh.

    nak cara mudah, copy link dan add to list kt. lg snng cara tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg ramai kena ea yui.. okok e'in cube ea..

      Delete
  3. mmg macam ni akak kalau nak follow org skrng. kena tekan byak kali button follow tu baru boleh. busyra kadang tu 5 ke 6 kali baru lepas nak follow org.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape aje ek jadi mcm nie.. ngade taw!

      Delete
  4. Kejadian macam tu berlaku bila kita buka blog serentak di PC atau mobile phone.. Cuba E'in sign out dan log in semula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke kak.. e'in dh buat byk kali.. tetap same.. huhu

      Delete
  5. Terkejut juga bila dengar berita ini...

    ReplyDelete
  6. alamak.. kite pon x bpe hebat sangat bende2 cmni. slalu klw error pape ke, kite google jek. huhu

    ReplyDelete
  7. Tak dapeklah nak nolong Ein....tp pernah berlakulah mcm tu. Cuba restart....

    ReplyDelete
    Replies
    1. restart dh byk kali kak.. same jugak.. huhu

      Delete
  8. for me certain je jd cmni....Hsna pun tak pasti how to overcome this..

    ReplyDelete
  9. ait. awat jadi gitu? tak pernah plak kena sebelum ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik awak tak penah kena taw.. kalau tak pening!

      Delete
  10. kena try bnyk kli..yaya pernh juga kena..

    ReplyDelete
  11. pnh kna mcm tu..xtau knp..tp lama2 tu ok blik

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI