Monday, January 15, 2018

♥ 30 Sen ♥

Assalamualaikum..


30 SEN | 30 sen? Ape maksud 30 sen tu? Takde kena mengena dengan duit pun.. Sebenarnye, umur asben e'in dah cecah 30 tahun pada 13 Januari lepas.. Tua dah!! Hahaha.. Tapi terpakse sambut 1 hari awal sebab 13 hari bulan tu ade kenduri kat rumah mak cik sempena cousin e'in nak bersalin bulan depan..


So seminggu sebelum tu e'in dah tempah tempat kat K Fry Urban Korean Holiday Villa.. Nasib baik laa e'in dah tempah awal-awal.. Takde laa kena beratur panjang sampai ke bawah nak tunggu giliran.. Serius ramai gile orang makan kat sini..


E'in berpakat dengan cousin e'in mintak tolong die hantar kan chocolate bouquet memandangkan tempat yang e'in tempah tu takde buat delivery pada waktu malam.. Nasib baik laa cousin e'in tak keja malam tu.. So, surprise tu agak berjaya jugak laa.. Hihi..


Happy birthday my dear!!


Nie laa chocolate bouquet nye..


Oh ye, last 2 weeks blogger anies ade whatsapp e'in.. Tiba-tiba die bagi tracking number.. Terkejut kite ye laa kite tak de join ape-ape then anies cakap die hantar sambal belacan.. Hahaha.. Ade-ade je anies nie.. So last week, e'in dapat dah barang nye..


Tadaaa!! Fridge magnet dari Macau.. Thank u anies.. Semoga murah rezeki dan persahabatan kite kekal sampai bile-bile.. :)

38 comments:

  1. alhamdulillah dah 30 usianya...moga oanjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu disamping e'in. eh akak pun lahir bulan 1 tau, tak lama lagi dah huhuhu kalau suami e'in 30 sen, akak dah 40 sen la hehehe

    ReplyDelete
  2. sama2... da dpt cip tu nnt boleh berjoli sakan ya ;-)

    happy belated birthday utk suami e'in...semoga sentiasa sihat dan berbahagian smpi ke syurga aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau laa dapat berjoli sakan dengan cip tu anies.. haha

      Delete
  3. Bestnya dapat surprise gift.. :3

    ReplyDelete
  4. Wa... so sweet... sweet tahap diabetes ni.

    Mrs. A pun dapat juga FM drpd Anies


    ReplyDelete
  5. cantiknya choc bouquet tu. happy birthday untuk beliau ye :)

    ReplyDelete
  6. happy besday utk shuben kak eein..
    kak ein nmpk comel lahhh <3
    follow sini #1840

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. thank u so much dear..

      thanks follow sini.. nanti kak e'in singgah blog awak ye..

      Delete
  7. hb pd suami ein.. semoga sihat..murah rezeki n pjg umur...

    ReplyDelete
  8. happy birthday husband ein

    tudiaa. dapat gift dr macau. untung lah!

    ReplyDelete
  9. Pandai E'in buat suprise. Mesti Mr Hubby makin syg.

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday somi ein, sebaya miza upss dah 30 mak cik

    ReplyDelete
  11. So sweet.. semoga dimurahkan rezeki suami isteri..

    ReplyDelete
  12. He looks younger than his age. hahaha. Happy belated birthday to your husband kak. Wish you both happiness.

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe sebab die cukur his misai dik.. hahaha..

      thank u for the wishes..

      Delete
  13. wah happy belated birthday hahah.. anies mmg mcm tu. boleh la main cip katanya haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa.. nakal betul taw anies nie..

      Delete
    2. hahaa.. nina tak sempat lg nk pos hadiah tu.

      Delete
  14. Surprisenya..hpy bday..btw done follow blog awak..nnt visit http://sherlyanna97.blogspot.com ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u singgah and follow blog e'in.. nanti e'in singgah blog awak ye.. :)

      Delete
  15. cantik sambal belacanye...hehehe....cntik la coklat tu....

    ReplyDelete
  16. Tahniah sebab dah capai umur 30an

    Jangan lupa singgah sini untuk bantu,
    http://tarotthefool.blogspot.my/2018/01/memohon-sumbangan-untuk-program_21.html

    ReplyDelete
  17. wow birthday suprise mmg mr.husband seronok kan. btw done follow here

    ReplyDelete
  18. Wahhh sure seronok husband tu dapat surprise dpd isteri tercinta....cantik. Mana si hero tu... kena duduk tepi eh hihi...Kalau tak kacau daun pulak! Ramai jugak Anies bagi FM tu rasanya ...sana sini ada je entri pasal FM tu

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI