Monday, October 16, 2017

♥ Rainbow Run 2017 ♥

Assalamualaikum..


RAINBOW RUN 2017 | Haa sape kat sini yang suke lari-lari? Bukan lari rumah ea.. Haha.. Nie marathon nie haa.. Sape suke angkat jari! E'in nak share satu event larian yang akan diadakan next month kat JB..







2017 Rainbow Run telah kembali!
.
Mengandungi 7 acara:
1. Hari Larian🏃🏻🏃🏻‍♀
2. Hari Amal
3. Hari Keluarga👨‍👩‍👧‍👧
4. Hari Kitar Semula🍀
5. Hari Komuniti👬👭
6. Hari Pendidikan📚
7. Hari Terbuka💞
.
Larian gembira + karnival amal + expo
.
Harga daftar:
~RM50 sebelum 31/10/17
~RM70 selepas 1/11/17
~RM70 pada 26/11/17
.
Peserta yang berdaftar akan mendapat:
1. Dry fit T-shirt
2. Medal
3. Gelang tangan larian
4. Bag cenderahati
5. Tuala sukan
6. Sijil
7. Topi kumpulan
.
AJAK KAWAN2, PASANGAN DAN KELUARGA ANDA UNTUK MENDAFTAR SEBELUM 31/10/17. JANGAN LEPASKAN PELUANG!!
.
Untuk sebarang pertanyaan dan pendaftaran, boleh hubungi:
www.wasap.my/60177661582 



Meh e'in share gambar tahun lepas.. Tahun lepas e'in tak dapat join sebab time tu ecad masih kat dalam perut lagi.. Hihi..














Sape yang free tu boleh laa ikut serta.. Jom laa join!

25 comments:

  1. kalu dkt klbolehlah jg nk join ;-)

    ReplyDelete
  2. best juga kalau dapat join acara macm ni kan, kat opis akak ada stats run nanti tapi akak x dpt nak join lak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat ofis akak pun ade buat ke? nape tak dapat join kak?

      Delete
  3. Ramainya.... mesti seronok nanti..

    ReplyDelete
  4. Menariknya. Suatu hari nanti nak join jugak aktiviti camni

    ReplyDelete
  5. wow, event yang menyihatkan tbuh badan ni

    ReplyDelete
  6. Dah tak boleh nak join sebab pregnant, insyaAllah lepas pantang nanti join balik RUN

    ReplyDelete
  7. Best join ni..klo join dgn kwn2 lagi lah best + meriah kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu lya.. ramai-ramai lagi seronok..

      Delete
  8. bestnya..dya xpernah join run..hehe

    ReplyDelete
  9. Tak minatlah Ein nak lari lari ni....lutut tak mengizinkan hihi

    ReplyDelete
  10. seronoknya.terlepas suda nak daftar.

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI