Wednesday, November 29, 2017

♥ Wordless Wednesday #4 ♥

Assalamualaikum..


WORDLESS WEDENESDAY #4 | Ya ampunnnnnnnnnn.. Seriously mood nak blogging hilang dah.. Log in, belek-belek kejap lepas tu log out balik.. Takde hati pun nak update walaupun ade benda yang nak dikongsi.. Hmmmmm..


Rumah pertama..


In shaa Allah akan siap pada September 2018.. Alhamdulillah rezeki ecad.. Okay lepas nie dah boleh shopping kat Ikea laa.. Nasib baik kat JB dah bukak.. Haha..

31 comments:

  1. sokay. sooner or later mood tu akan datang balik. hehe

    hi jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai raydah! thanks taw invite e'in.. in shaa Allah e'in join ye.. :)

      Delete
  2. nnt kenduri house warming jemput kami yaa ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti anies! nanti datang taw.. WAJIB! hihi

      Delete
  3. tahniah sis rumah baru
    jemput singgah and follow http://thatsomine.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. nanti sis singgah blog awak ye.. :)

      Delete
  4. tahniah rumah baru sis
    jemput singgah and follow https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Sama awak. hilang mood kebelakangan ni. maybe sbb bz kowt. ya ampun takleh camni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan nadhie.. e'in dengan mesihatan tak menetu sekarang nie.. huhu

      Delete
  6. Tak de mood sebab tak sabar nak tunggu rumah baru eh Ein....hihi
    Deko cantik cantik mcm Ikea tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. rumah baru lambat lagi nie kak nak siap..

      Delete
  7. Tahniah dapat rumah yang diidam2kan.

    ReplyDelete
  8. Dekat ea umah ngan IKEa JB. best lahh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde laa dekat mane CR.. dalam 20 minit jugak tu.. :)

      Delete
  9. Bolehlah saya singgah nanti bila pegi jb.

    ReplyDelete
  10. Tahniah tuan blog, rumah pertama anda semakin menjadi realiti. salam kenal dr saya ye.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Semoga semua dipermudahakn.

    ReplyDelete
  12. samalah! mood blog kelaut kejap agaknya.
    Alhamdulillah rumah dah nak siap. untung sangat JB dah ada IKEA kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. dah tak payah pegi KL dah.. hihi

      Delete
  13. Wah tahniah. Fefeling lain mcm taw dot rumah pertama ni. Congrats u 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. memang lain macam betul.. :)

      Delete
  14. Semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI