Monday, December 19, 2016

♥ Pengalaman Mengandung - Part 3 ♥

Assalamualaikum..


Hai! Nampaknye dah ter-skip nak cite pasal pengalaman mengandung nie haa.. Hahahaha.. Jom sambung jom..


E'in buat scan 4D time kandungan dh 6 bln.. Excited okay nak tahu jantina baby walaupun ramai dh teka e'in dapat baby ape.. Nak tahu e'in buat scan 4D kat mane, korang boleh bace kat sini, Klinik Pakar Wanita Elizabeth ..


Nie haa die ecad mase dalam perut e'in.. Kemain die taw taknak tunjuk muka.. Kacau macam mane pun tak nak alih jugak tangan die tu.


And, time pregnant, e'in terlalu obses dengan budak nie haaaaaaaaaaaaaa..




Lara Alana! Sape tak kenal dengan anak Awal Ashaari dengan Scha Alyahya nie haa.. Makin besar, makin cantik okay! E'in memang obses dengan lara mase pregnant.. Wallpaper handphone, wallpaper pc, sebelum tido, bangun tido, mesti nak tengok muke lara.. Sekali yang kuarnye baby boy.. Hahaha!


Ade sekali tu e'in kena warded kat hospital sebab baby tak aktif langsung.. Boleh bace kat sini, Sorry Baby .. So korang yang tengah preggy tu, please please please banyakkan berehat okay.. Jangan terlampau lasak.. Maybe kite boleh tahan penat, tapi kesian kat anak kat dalam perut tu.. Huhu..


To be continued..

38 comments:

  1. comelnya,,rindu nk ngdung lagi...hehe

    ReplyDelete
  2. wah bila dh scan 3D nampak jelas... <3 busyra pun salah sorang peminat lara alana. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg nmpk jelas sgt yunk.. lara comel kan? hihi

      Delete
  3. hehe.. xpe mana tau kenan lara tu utk baby lepas ni kan..

    ReplyDelete
  4. hye e'in..hehehe saje tinggal kan jejak kita kat sini ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai aini! selalu2 laa tinggalkan jejak ea.. hihi

      Delete
  5. alhamdulillah great experience...ku teruja sama...sangat2!

    moga sihat2 saje kak dan baby..

    ReplyDelete
  6. alaaaa.. to be continued pulak.. ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaaaaaaaaaaa.. sabar jap yunk..

      Delete
  7. Yg penting baby sihat E'in. Kakak dulu teringin lelaki dapatnya semua perempuan.
    Tak apa nanti mereka kahwin bolehlah kakak dpt anak lelaki hihi...

    E'in masih muda cepat-cepat dptkan adik-adik-adik buat Ecad (tu dia kakak ganda 3x)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah! anak akak sume pmpn? bestnyeeeee.. hihi..

      adik adik adik? wahhhhh.. hahaha

      Delete
  8. Jantina apa pun takpe asalkan anak tu selamat dilahirkan kan..

    ReplyDelete
  9. Nanti ecad suka minum takut mcm Lara..hihii Kak e'in apa khabar? lama xsinggah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut ke yakult dik? hihi.. akak sehat je.. :)

      Delete
  10. Ekekeke.. Lea pown suka tengok Lara Alana ni.. Comey...

    ReplyDelete
  11. Zaman akak tak de scan 3D Ein....so hadap jerlah 2D. Itu pun dah happy sangat dah tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa kan kak.. zaman makin canggih skrg..

      Delete
  12. Syukur alhamdullilah diberi kesempatan melalui pengalaman... Yg ramai teka tu tepat tak jangkaan dorg ? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur sgt yunk.. ramai jugak yg tepat tu.. hihi

      Delete
  13. yunk! blog berwajah baruuuu cun sangat. Aku pun minat lara ni comel je! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maseh babe! tgk hari2 babe.. mane tahu terkenan nanti.. hihi

      Delete
  14. Mrs. A pun suka stalk IG penglipur lara ni ;-)

    ReplyDelete
  15. Rindunya akak pengalaman mengandung kn Dania....

    ReplyDelete
  16. pregnant ketiga sy, buat 4d scan pun baby tutup muka dgn tangan. haha

    ReplyDelete
  17. Siqah pun suka Lara jugak! Comel sangat dia <3

    ReplyDelete
  18. Hehehehe boy pun boy la kan... 😅 lara alana memang comei la hai..

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI