Saturday, August 20, 2016

♥ Majlis Aqiqah & Cukur Jambul ♥

 
 
 
Ya Allah.. Sekarang bukan main liat lagi nak update blog wey.. Walaupun ramai yang nak tengok hero e'in tu.. Ehhhhhhhhhhhhh terperasan plak.. Haha.. 


So! Todayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ceh ceh ceh.. So hari nie e'in nak cite pasal majlis aqiqah & cukur jambul ecad.. Haaa.. Tu name panggilan untuk anak e'in.. hihi..


Memang sangat sangat sangat berpuas hati dengan buai berendoi nie.. Dah laa cantik.. Murah plak tu.. So korang yang area JB and nak buat macam gini jugak, boleh bukak page fb die Buaian Berendoi Nura Touch.. Memang korang akan rambang mata..


Nie laa die pengarang jantung, hempedu e'in and asben.. Mohamad Emir Irsyad.. Hihi..










Keluarga kecil saya.. Alhamdulillah.. :)


Sekarang die dah botak dah.. Ayah die cukur lepas majlis tu..

28 comments:

  1. tahniah..dah selamat semuanya..
    comel sgt buaian tu! :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... aqiqah dah selesai.
    Botak baby makin nampak comel E'in

    ReplyDelete
  3. alololo comel nyaaa ecad nii.. hehehe da selamat da cukur jambul ye

    ReplyDelete
  4. tahniah ecad.. smoga membesar dengan sihat dan panjang umur dalam mentaati Allah dan menjadi anak yg soleh..

    ReplyDelete
  5. tahniah tahniah. comel nye lepas cukup mata bulat hehe mcm ibu dia.. hehe selamat menjadi seorg ibu :)

    ReplyDelete
  6. Buaian Berendoi Ecad tu memang WOW! sangat.
    Dia nangis tak time orang ramai gunting sikit rambut dia tu?

    ReplyDelete
  7. alololo comelnya dia. moga menjadi seorang anak yg soleh :)

    ReplyDelete
  8. sedapnya nama.. ada kwn2 gak pkai nama emir tu.

    ReplyDelete
  9. @♥ aiNa yaZiD ♥
    comel mcm ibu die kan babe? kahkahkah.. btw, thanks.. :)

    ReplyDelete
  10. @Pha Is
    amin in shaa Allah.. thank u uncle pha is..

    ReplyDelete
  11. @Mrs. A
    kan.. e'in mase nak pilih pun rambang mata.. takdenye die nangis.. manjang tido je.. haha..

    ReplyDelete
  12. @nadhie wueen
    amin in shaa Allah.. thanks auntie.. :)

    ReplyDelete
  13. Berapa ringgit murahnya tu Ein...
    Ha a cantik deko buainya.

    ReplyDelete
  14. Alahai comelnya ecad. Manja je dengar namanya ❤️

    ReplyDelete
  15. mau dia duduk dalam endoi tu. kalau anak akak huhuhuhu. mau nya ada la dalam sepuluh minit jeeeee

    ReplyDelete
  16. cantiknya pelamin berendoi dia...

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI