Wednesday, December 9, 2015

♥ Sanding Farrahin & Alif ♥

 
 
 
Tarikh: 20/9/2015
Bridal: Izan Yacob Bridal 
MUA: Diana D'touch








This is Johor yaw!


Adat tol yang diadakan di majlis perkahwinan bukanlah satu perkara baru dan ianya adalah lain daripada yang lain; dan hanya terdapat di Johor Darul Takzim untuk memeriahkan majlis.


 Dalam hati e'in cakap, nasib laa asben kena 2 3 tol. Haha.






 Nampak kepoh e'in kat situ. Hahaha.


Okay, yang nie kitorang kena pakse okay! Erm kesian kat orang yang datang. Bernanah telinga dengar kitorang nyanyi. Ermmmmmmm.


Nak belanje gambar outdoor sikit.










P/S: Sorry laa untuk 2 3 entry kali nie penuh dengan gambar je. Hahahaha *ketawa jahat*

40 comments:

  1. wahh..alhamdulillah! tahniah sis.. moga kekal hingga ke Jannah ya.. gambar pun cantik2..
    TQ follow akak, dah follow semula :)

    ReplyDelete
  2. aah...gambar tu memang nampak e'in kepoci sikit hahahah...gelak jahat.

    cantik baju dan mekap e'in

    ReplyDelete
  3. Meriah.. pasangan pengantin memang sama padan.. moga kekal ceria dan bahagia hingga ke syurga amin :D

    ReplyDelete
  4. salam kenal.

    tahniah.. i love the songket tu..cantik

    ReplyDelete
  5. Tol tu buat pihak lelaki berpeluh tapi sangat seronok...

    ReplyDelete
  6. wahh sonoknyerr kawenn., mugo berkekalann ., ;p

    ReplyDelete
  7. serius cntik sgt yunk..

    comel warna tema!!

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://khudrihalim.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  9. cantik gambar2nya. kenangan terindah ni hihihi

    ReplyDelete
  10. Tahniah.. Selamat datang ke alam rumah tangga..

    Semoga bahagia hingga ke Syurga.. Ameenn..

    ReplyDelete
  11. cantiknya warna baju pengantin ni :)

    ReplyDelete
  12. Cantiknya tone biru baju kawen E'in :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah Ein....Selamat Pengantin Baru, moga kekal hingga ke syurga....

    ReplyDelete
  14. cantik nye akak... kemain posing ye hehe..
    Btw saya pon suka jackson .comel kan perangai dia tu..gila gila sikit.hahah

    ReplyDelete
  15. btw saya klik 4 umobile untuk akak ye

    ReplyDelete
  16. cantikk sangat baju dan perhiasan atas kepala tu .. rare sgt :)

    ReplyDelete
  17. teringat kisah kawan yg abangnya cuba nak lari dr majlis kawen sendiri sebab byk sgt tol.. hahaha

    ReplyDelete
  18. @Atie Yusof
    in shaa Allah aminnn.. thanks kak..

    ReplyDelete
  19. @aryan azra
    hahahaha.. pukul kang! :P btw, thanks awak..

    ReplyDelete
  20. @PeRdU cINta
    kan.. dh laa panas terik.. nasib baik tak lencun baju.. haha

    ReplyDelete
  21. @Zizie Zack
    mcm byk sgt je tol yg die kena tu.. haha

    ReplyDelete
  22. Baju ni cantikkkkkkkkkkk. Adoi time kita khwin baju ni Tak de lagi. Haha selalu tgk org pakai rasa nak kahwin lg skali

    ReplyDelete
  23. cantiknyaaa kaler biru cenggini.. rare.. macam jarang je orang guna buat tema.. best best =)

    ReplyDelete

jangan komen macam-macam haa.. babap nanti! ^_^v

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI