Wednesday, June 19, 2013

♥Cinta Terbaik♥

Views


ade orang suh kite dengar lagu nie... :p




Jujur saja ku tak mampu
Hilangkan wajahmu di hatiku
Meski malam mengganggu
Hilangkan senyummu di mataku
Ku sadari aku cinta padamu

Meski ku bukan yang pertama di hatimu
Tapi cintaku terbaik untukmu
Meski ku bukan bintang di langit
Tapi cintamu yang terbaik


Jujur saja ku tak mampu
Tuk pergi menjauh darimu
Meski hatiku ragu
Kau tak di sampingku setiap waktu
Ku sadari aku cinta padamu


Meski ku bukan yang pertama di hatimu
Tapi cintaku terbaik untukmu
Meski ku bukan bintang di langit
Tapi cintamu yang terbaik


Oh meski ku bukan yang pertama di hatimu
Tapi cintaku terbaik untukmu
Meski ku bukan bintang di langit
Tapi cintamu yang terbaik


Oh meski ku bukan yang pertama di hatimu
Tapi cintaku terbaik untukmu
Meski ku bukan bintang di langit
Tapi cintamu yang terbaik (cintaku yang terbaik)
Tapi cintamu yang terbaik (cintaku yang terbaik)
Tapi cintamu yang terbaik


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


yang kat atas tu video cover punye... lau nak tengok penyanyi and video klip sebenar, korang klik link yang nie... ==> CINTA TERBAIK


p/s : ehem awak, awak yang suh kite dengar lagu nie kan... lagu nie best, lirik die pun best... heeeee

Thanks Korang Sebab Sudi Bace.. Suke? Sila Laa Komen! Tak Suke? Blah Laa Ape Lagi! ^_^v

30 999 999 kata hati :

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI said...

yui takleh dgr plak..huhuhu.

Mysara Ab Rahman Mysara Ab Rahman said...

amboi kakak kte ni jiwang2 plak..confrm time taip entry ni senyum dye smpi ke telinga...hehe

shar90 shar90 said...

kne rekemen kat org lain plak nih lagu ni... hehee ^^

Nadya Shafeqa ツ Nadya Shafeqa ツ said...

pakwe suh dnga la tuu kann???hehe
mesti best uhh,,nt nk dnga laa ^^,

teha teha said...

comel laa budakk tu !

Deqla Manjew Deqla Manjew said...

amboii..buah hati ke suruh dgr tu..? hihi

Deqla Manjew Deqla Manjew said...

amboii.. buah hati ke yg suruh dgr tu? hihi

Sam Banjamin Sam Banjamin said...

indah melodinya... puitis kata-katanya... lagu yg bagus untuk tuju-tuju rindu kot...

azizah :) azizah :) said...

bestt! boleh di layan~~

asfira aminuddin asfira aminuddin said...

babe, i pun suka lagu tuh. hahaha lirik best! :)

are_lin@yu are_lin@yu said...

mcm xpnh dgr lg..hehe..lirik mcm best

iamHANIS iamHANIS said...

dah dengar..layannnn..

ehem,romantiknyee org yg suruh dgr lagu nih..hikss

-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- said...

lagu kemain berbungabungiii hehe

E'in E'in said...

@nuyui a.k.a miss YUI
eeh... nape xleh dgr yui?

E'in E'in said...

@Mysara Ab Rahman
hahahaha... tahu xpe!

E'in E'in said...

@shar90
sila sila... hihi

E'in E'in said...

@Nadya Shafeqa ツ
sape lg kan... hihi...

E'in E'in said...

@teha
mmg comel... :)

E'in E'in said...

@Deqla Manjew
hahahahaha aah... :)

E'in E'in said...

@Sam Banjamin
yup2... :)

E'in E'in said...

@azizah :)
hari2 layan nie.. hihi

E'in E'in said...

@asfira aminuddin
kan! kite same... heeeee

E'in E'in said...

@are_lin@yu
ayu dgr laa... :)

E'in E'in said...

@iamHANIS
erm, die mmg romantik.. :)

E'in E'in said...

@shar90
sila sila... hihi

auni shahira auni shahira said...

amboi jiwangnye....romantik je..hehehe

teha teha said...

suara pon bole tahan kan.. hee :)

E'in E'in said...

@auni shahira
hahahaha... tahu xpe...

E'in E'in said...

@teha
tahu xpe! hihi

E'in E'in said...

@-meeSUPERGIRL-
bunga2 cinta... hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Hak Milik Penuh Farrahin Sulaiman Since 2010